• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

KÜÇÜKOĞLU; TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ

KÜÇÜKOĞLU; TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ
AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cuma günü katılacağı miting öncesinde çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyleyerek, vatandaşlara miting çağrısında bulundu.

MNG AVM yanında bulunan Yeni Miting alanında organize edilecek olan Mitingde Erzurumlu vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kucaklaşacağını hatırlatan Küçükoğlu, “ Erzurum halkı yıllardır devam ettirdiği büyük desteği bu defada Cumhurbaşkanımızı karşılamada gösterecektir. Her daim bu davanın bekçisi halkımızın 14 Mayısta sandıklarda iradesini yansıtacaktır. Tüm halkımızı adeta şölen niteliğinde yapmayı ümit ettiğimiz mitingimize bekliyoruz” diye konuştu.

-Büyükşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirdi 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum mitingi için İl Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezinin yoğun temposu sürüyor. Milletvekili Adaylarının ilçe ve kent merkezindeki seçim gezileri de yine aralıksız devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesinin 120 araçtan oluşan toplam maliyeti 600 milyon TL olan araç filosunun tanıtım programına katılan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, AK Partinin belediyecilik hizmetlerine atıfta bulundu. Başkan Sekmen’in yıllardır siyasi arenada ve yerel yönetimlerde ki birikiminin yansıması olarak Erzurum’da büyük hizmetler ve yatırımlar kazandırdığını anlatan İl Başkanı Küçükoğlu, “Yerel yönetimlerin duayen ismi olan ve kadim şehrimiz Erzurum'a yaptığı yatırımlarıyla kentimizin çehresini değiştiren Erzurum Büyükşehir Belediyemizin Kıymetli Başkanı Mehmet Sekmen'in riyasetinde bugün 120 araçtan oluşan 600 milyonluk 16. Araç Filosunun tanıtımına eşlik ettik. Son derece önemli ve gerekli olan bu yatırımın Erzurum'umuza hayırlı ve bereketli olmasını dilerim” dedi.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25