Mehmet Emin Öz’ün ağabeyi Ahmet Turan Öz son yolculuğuna uğurlandı

Mehmet Emin Öz’ün ağabeyi Ahmet Turan Öz son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz’ün ağabeyi Ahmet Turan Öz, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Turan Öz için Narmanlı Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Törene siyaset, kamu, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda isim ile vatandaşlar katıldı.

Cenazeye kent protokolünden yoğun katılım

Cenaze töreninde Erzurum Valisi Aydın Baruş, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül ile ilçe belediye başkanları yer aldı.

Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra Öz ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş da cenaze namazında saf tuttu.

Asri Mezarlık’ta toprağa verildi

Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Turan Öz’ün cenazesi Asri Mezarlık’taki aile kabristanında toprağa verildi.

Cenaze namazının ardından Milletvekili Mehmet Emin Öz, cami avlusunda taziyeleri kabul ederek yakınlarının ve vatandaşların başsağlığı dileklerini kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.