• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

MHP ADAYLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

MHP ADAYLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.
MHP Erzurum Milletvekili adayları çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. MHP li adaylar vatandaşla görüşerek, onların dert ve sorunlarını dinliyor.

-MHP’li Kamil Aydın: 'Erzurumlulardan yakın ilgi görüyoruz
-Prof. Dr. M. Hanifi Macit: 'Türkiye’nin aydınlık yarınlarını için oylar MHP ve Cumhur ittifakına verilmeli'
-Gazeteci Çakır: 'Yatırım ve istihdam için Cumhur İttifakı’mızın iktidarda kalması gerekiyor'
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim çalışmalarına ilçe gezileriyle devam ediyor. Aydın, birer gün arayla Erzurum’un Pasinler ve Aziziye ilçelerinde çeşitli temaslarda bulundu. 
Şehrin milli ve manevi değerlerinden Çöğenderli Hacı Salih Efendi ile Fakirullah Efendi’nin kabrini ziyaret eden Kamil Aydın, daha sonra muhtarlar ve ilçe esnafıyla bir araya geldi. Pasinler’in sanayi bölgesindeki ticari müesseseleri tek tek ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın, ilçedeki seçim çalışmalarını Altınbaşak ve Alvar köyleriyle sürdürdü. İlçede bulunduğu her temasta ayrı bir ilgi ve sıcaklıkla karşılanan Aydın, seçim çalışmalarının bir sonraki gününü ise Aziziye ilçesine ayırdı. 
MHP Erzurum Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Aziziye temaslarına 1. Organize Sanayi Bölgesi ile başladı. Burada faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını ve Assist çağrı merkezini ziyaret eden Aydın, Erzurum için istihdam kapısına dönüşen bu kıymetli işletmelerin daha fazla yatırım ve istihdam gerçekleştirmelerini arzu ettiklerini söyledi. İlçedeki seçim çalışmalarına Dadaşkent’te kurulan semt pazarını ziyaret ederek devam eden Kamil Aydın, gün içerisinde yaygın birçok televizyon kanalına da canlı yayın konuğu olarak katıldı. 14 Mayıs seçimlerinin taşıdığı anlam ve önemi ekranlardan anlatan Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum’da Cumhur İttifakı ve MHP’ye gösterilen yakın ilginin memnuniyet verici bir düzeyde olduğunun da altını çizdi.


MHP Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. M. Hanifi Macit, baba ocağı Oltu’da seçim çalışması yaptı

MHP 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Muhammet Hanifi Macit, seçim çalışmalarını baba ocağı olan Oltu’da sürdürdü. Beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Oltu’ya adeta çıkarma yapan Macit, ilçedeki kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve esnaf meslek odaları ziyaretinin yanı sıra mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Çaldığı her kapıda gösterilen yakın ilgiyle karşılaşan MHP Milletvekili adayı Macit, 14 Mayıs seçimlerinin sıradan bir seçim olmayacağına işaret etti, seçmenin bu seçimde kullanacağı oyların önemini anlattı. 
Oltu İlçe Başkanı Vedat Sağlam’ın da seçim çalışmalarına eşlik ettiği Prof. Dr. Hanifi Macit, Oltu Cumhuriyet Başsavcılığı, Oltu Devlet Hastanesi, Oltu Şoförler Odası, Oltu Taşıyıcılar Kooperatifi, Oltu Sanatkârlar Odası, Oltu Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretlerinin ardından ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.  
Ayyıldız Mahallesi,  Ayvalı, İnci, Derebaşı, Yaylaçayır, Güryaprak, Arıtaşı ve Karabekir  mahallelerinin muhtarlarıyla karşılıklı istişare ve görüş alışverişinde bulunan MHP 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Muhammet Hanifi Macit, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin selamlarını hem muhtarlarlara ve hem de seçmenlere özel olarak iletti. 
Oltu ilçe merkezindeki temasları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet eden Macit, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı için destek talebinde bulundu. Prof. Dr. Macit, Türkiye’nin aydınlık yarınlarının ancak Cumhur İttifakı iktidarıyla inşa edileceğinin altını çizerek, “Çalışmalarımız boyunca sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmadan var gücümüzle çalışacağız” dedi.

MHP Erzurum Milletvekili adayı Mehmet Musa Çakır seçim çalışmalarına dolu dizgin devam ediyor

MHP 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayı Mehmet Musa Çakır, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Şehir merkezindeki temaslarının yanı sıra ilçeleri de boş geçmeyen Çakır, Aziziye, Yakutiye, Palandöken, Aşkale, Çat, Oltu, Olur, Pazaryolu, İspir, Tortum, Uzundere, Köprüköy, Yağan ve Horasan’ın ardından Narman’da da seçim çalışması yaptı. İlçe merkezindeki esnafı tek tek ziyaret eden Çakır, Narmanlı vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. İl Başkan Yardımcısı Ömer Metin ile MHP Narman İlçe Başkanı Kenan Aydın ve yönetiminin seçim çalışmaları kapsamında eşlik ettiği Mehmet Musa Çakır, köy ziyaretleri de gerçekleştirdi. İlçe merkezindeki gezi ve ziyaretlerinin ardından Kilimli, Kışlaköy, Oltutepe ve Şekerli köylerine giden MHP Erzurum Milletvekili adayı Çakır, muhtarlarla istişarelerde de bulundu. 
MHP’nin değer adaylarına olduğu gibi, Çakır’a da büyük ilgi gösteren Narmanlı seçmenler, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakına tam destek sözü verirken, MHP’nin genç adaylarından Çakır’la da yakından ilgilendiler. 
MHP’li Çakır’ın seçim çalışmaları ilçelerde olduğu kadar, merkezde de çok yoğun bir seçim çalışması gerçekleştiriyor.  
Yakutiye ilçe merkezindeki seçim gezilerinin Kevelciler etabında esnafla bir araya gelen Mehmet Musa Çakır, ticari işletmeleri tek tek gezip, destek istedi. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesine geçen ve burada 150 kişiyi istihdam eden Karaz Tekstil’e ziyaret eden Çakır, girişimci Abdullah Karadağ’la görüştü. Erzurum’un imalat sanayiinde çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Çakır, “Bu tür işletmelerin sayısı elbette artacak; bu yatırımlar bugün Cumhur İttifakı’nın sunduğu imkanlar sayesinde gerçekleşti. Devamı ve daha geniş istihdam olanaklarının sunulacağı yeni işletmeler için Cumhur İttifakı’mızın iktidarda kalması gerekiyor” dedi.
 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25