• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

MHP'li Kaya'dan 'Şehit' açıklaması...

MHP'li Kaya'dan 'Şehit' açıklaması...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, yaptığı yazılı açıklamada şehit haberlerinin tüm Türkiye'nin yüreğini sızlattığını söyledi.
Kaya yaptığı açıklamada, "Biz kurtuluş savaşında annesi tarafından ağlama sesi duyulmasın diye göğsüne bastırdığı yavrusunun öldüğünü gören annelerin evlatlarıyız.
Biz "Vatan sağ olsun vatana feda olsun oğlum, bir tane daha var gerekirse onu da veririm" diyen babaların evlatlarıyız. Lakin biz böyleyiz diye birileri terörist başından yol haritası isteyip, PKK ile müzakere edip, askerlerimizi şehit ettirip sonra cenazelerinde sahte gözyaşı dökme hakkına sahip değildirler. Üzerinden siyaset yapılacak en aşağılık konu şehitliktir bunu açık dille belirtmek istiyorum. Birlik ve beraberliğimize zarar verecek eylemlere başvuranlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır Ülkemizi bölmek isteyen dış güçler ve içerdeki uzantılarının bu beklentileri kendileri de biliyor ki hiçbir zaman gerçekleşmeyecektir" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisinin hiç bir zaman şehitlerinin üzerinden siyaset yapmadığını ve yapmayacağını söyleyen Kaya, "Ancak böyle günlerde de duygu ve düşüncelerimizi anlatmaya da mecburuz. Hemen her gün alınan şehit haberleri yüreğimizi kor gibi yakmaktayken yine yüreğimizi yakan bir haber uyandık söylemesi kolay 8 şehit. Bizler rahat uyuyalım diye sırtlarında 40 kilo yük akıllarında vatan dağlarda gezen askerlerimizin kurşun yemelerine sebep olanların artık biraz utanması gerekir.
Her gün şehit, her gün yaralanan asker ve akan kan. Ramazan ayında bile durmayan saldırlar varken bizi yönetenler hala laf ebeliği peşinde, artık icraatın zamanı gelmedi mi acaba. Yoksa artık askerlerimizin şehit düşmemeleri için hepsinin 30 bin TL si olması mı gerekiyor.
Ülkemizi bölmeye yönelik olan bu saldırılar elbet karşılıksız kalmayacaktır Eli kanlı katillere hak ettikleri ceza mutlaka verilecektir Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimize Allah tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diler Türk Silahlı Kuvvetleri nin ve şehit ailelerinin acılarını yürekten paylaştığımızı belirtmek istiyorum.
Türk milleti olarak unutmayalım ki bizim dirimiz asker, ölümüz şehittir, onların ölüsü leş dirileri kalleştir. Yüce Allah Türk milletinin yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25