• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Nest Estetik Kliniği: Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahinin Uzman Adresi

Nest Estetik Kliniği: Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahinin Uzman Adresi
Nest Estetik Kliniği: Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahinin Uzman Adresi

Erzurum Dadaşkent'te bulunan Nest Estetik Kliniği, estetik ve rekonstrüktif cerrahi alanında geniş bir hizmet yelpazesi sunarak, Op. Dr. Nihal İşleyen'in tecrübe ve uzmanlığını sizlere ulaştırmaktadır. 1981 Erzurum/Olur doğumlu Dr. İşleyen, tıp eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlamış ve 2004 yılında mezun olmuştur. Pratisyen hekimlikten sonra plastik cerrahi alanında ihtisasını Ankara'da tamamlayarak, Tokyo Showa Üniversitesi'nde uluslararası deneyim kazanmıştır.

2011 yılında Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı unvanını alarak profesyonel kariyerine devam eden Dr. İşleyen, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde on yıl görev yapmış, ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde öğretim üyeliği görevinde bulunmuştur. 2022 yılında özel kliniğini açarak kendi pratiğini kurmuştur ve Nest Estetik Kliniği'nde estetik cerrahiye yenilikçi bir soluk getirmiştir.

Kliniğimizde, göz kapağı estetiği, kaş kaldırma, yüz ve alın germe, burun estetiği, genitalestetik, kulak estetiği, meme estetiği (büyütme, küçültme, meme ucu estetiği), vücut estetiği (karın, kol, bacak germe, liposuction, yağ enjeksiyonu, popo implantları) gibi estetik prosedürler başarıyla gerçekleştirilmektedir. Lazer epilasyon, altın iğne, botoks ve dolgu uygulamaları, askı uygulaması, bölgesel zayıflama, dövme sildirme, karbon peeling, mezoterapi, altın iğne, PRP, hydrafacial cilt bakımı ve anti aging maske uygulamaları gibi non-invaziv estetik işlemler de hastalarımızın hizmetine sunulmaktadır.

Rekonstrüktif cerrahi uygulamalarımız arasında deri kanserleri tedavisi, skar revizyonu, polidaktili, sindaktili (yapışık parmak) müdahaleleri ve deri ile yumuşak doku tümörlerinin çıkarılması yer almaktadır.

Dr. Nihal İşleyen ve Nest Estetik Kliniği, her bir hastaya özgün tedavi planlarıyla, estetik cerrahi alanında güvenilir ve yenilikçi çözümler sunmaktadır. Kliniğimiz, sizlerin sağlık ve estetik beklentilerinizi karşılamak için en yüksek standartlarda hizmet vermeye kendini adamıştır.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25