• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

New Balance 530 Suya Dayanıklı Mı?

New Balance 530 Suya Dayanıklı Mı?
New Balance 530 Suya Dayanıklı Mı?

Spor ayakkabı seçimi, sadece konfor ve estetik açısından değil, aynı zamanda dayanıklılık ve işlevsellik açısından da büyük önem taşır. Özellikle yağışlı havalarda veya suya yakın alanlarda zaman geçirecekseniz ayakkabınızın suya dayanıklı olup olmadığı önemli bir kriter olabilir. Bu bağlamda New Balance 530 modelinin de suya dayanıklılığı merak edilmektedir.

 

New Balance 530 ve Mesh Kumaş

New Balance 530, mesh adı verilen suya dayanıklı bir kumaş ile üretilmiştir. Bu kumaş türü, ayakkabının hafif ve nefes alabilir olmasını sağlar. Aynı zamanda, hafif yağmur veya çiselemeye karşı belirli bir koruma sağlayabilir. Böylelikle nefes alabilir yapıdaki ayakkabı suya karşı da belirli bir direnç gösterme kabiliyetine sahip olur. Bu model dışında New Balance 565 gibi modellerde de suya dayanıkllı kumaşlar kullanılmaktadır. New Balance 565 modeli de bu gibi yönleriyle ön plana çıkmaktadır.

 

New Balance 530'ın Özellikleri

New Balance 530, markanın en popüler modellerinin arasında yer alır. Yüksek kaliteli malzemelerin ve üst düzey işçiliğin bir araya getirildiği bu model, konfor ve dayanıklılığı bir arada sunar. Su geçirme noktasında da etkili bir performans gösteren ürün, bu yönüyle de dikkat çekicidir. Model, kardiyo gibi egzersizler için de performanslı bir deneyim elde etmeyi sağlar. New Balance 327 gibi modellerde kardiyo gibi egzersizler sırasında tercih edileiblir.

 

Sonuç olarak, New Balance 530 suya dayanıklıdır, fakat bu tamamen su geçirmez olduğu anlamına gelmez. Hafif yağmur ve çiselemeler için belirli bir koruma elde etmek bu modelle mümkündür. Ancak yoğun yağmurlu havalar veya su birikintileri için ek önlemler almak faydalı olabilir. New Balance 530, etkileyici tasarımı ve sahip olduğu suya dayanıklılık gibi özelliklerle oldukça dikkat çekici bir seçenektir. New Balance 725 modeliyle de suya dayanıklı bir spor ayakkabı deneyimi elde etmek mümkün hale gelir.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25