Orgeneral Bayraktaroğlu Erzurum’da! Valilikte önemli değerlendirme

Orgeneral Bayraktaroğlu Erzurum’da! Valilikte önemli değerlendirme
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, bir dizi ziyaret ve inceleme kapsamında Erzurum’a geldi.

Bayraktaroğlu, Erzurum Valiliği’ni ziyaret ederek Vali Aydın Baruş ile kentin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında görüştü.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Erzurum Valiliği’ni ziyaret etti.

Valilik binası önünde Vali Aydın Baruş ve vali yardımcıları tarafından karşılanan Orgeneral Bayraktaroğlu, ardından Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Bayraktaroğlu ve Baruş bir araya geldi

Şeref Defteri’nin imzalanmasının ardından valilik makamına geçen Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Vali Aydın Baruş ile bir süre görüştü.

Görüşmede Erzurum’un genel durumu ve kentte yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Valilik tarafından ziyarete ilişkin yapılan paylaşımda, Vali Aydın Baruş’un ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu’na nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiği belirtildi.

Ziyaret, gerçekleştirilen görüşmenin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.