• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 23 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Palandöken Belediyesi'nden eğitimde vizyon proje: UZEM

Palandöken Belediyesi'nden eğitimde vizyon proje: UZEM
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, yeni bir eğitim vizyonu projesi olan Palandöken UZEM’i düzenlenen törenle tanıttı.

Proje çerçevesinde basılan dijital eğitim kartlarını öğrencilerle buluşturan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, “Bugün bu saat itibariyle, fiziki dershane ihtiyacınızı karşılayacak olan çevrim içi dijital eğitim platformu hizmetinizdedir.” dedi. Palandöken Belediyesi’nin dijital eğitim paketi tanıtım toplantısına AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, yöneticiler, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“Öğrenci neredeyse ders orada”
Palandöken UZEM ile, zaman, mekân, uzaklık gibi negatif etkenlerin ortadan kaldırıldığını belirten Sunar, öğrencilerin birçok yönden gelişimine imkan sağlayacak olan platformun, temel eğitimden LGS, TYT-AYT, KPSS ve ALES’e hazırlık ve okul derslerine yardımcı akıllı içerikler sunduğunu dile getirdi. Sunar, "Bu bizim için çok önemli bir proje. “Öğrenci neredeyse ders orada" parolasıyla hazırladığımız dijital çalışma odası, çevrim içi derslere ek olarak profesyonel video eğitimleri, deneme sınavları, konu tekrar testleri, detaylı soru çözümleri ve paragraf çalışmaları gibi yenilikler içeriyor.” dedi.

“Palandöken gençliğine her alanda destek”
Öğrencilerin sadece akademik başarılarına odaklanmakla kalmadıklarını, aynı zamanda sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine de önem verdiklerini dile getiren Başkan Sunar, “Bu doğrultuda, çeşitli etkinlikler, kurslar ve sosyal projeler düzenleyerek öğrencilerin yeteneklerini ve ilgi alanlarını keşfetmelerine imkân sağlıyoruz. Yunus Emre Mahallemizde Recep Tayyip Erdoğan, Yıldızkent’te Efkan Ala Kültür merkezlerimiz bir okul gibi hizmetinizde. Sanat dallarında uzmanlaşmak isteyen gençlerimize yönelik resim, müzik, el sanatları gibi atölye çalışmaları düzenliyoruz. Dil kursları, teknoloji atölyeleri ve kişisel gelişim eğitimlerimizle kariyerinize ve gelişiminize katkı sağlıyoruz. Tüm bu hizmetlerimizin yanında 4 binin üzerinde ilkokul öğrencilerimize de her yıl eğitim seti ve kırtasiye desteğinde bulunuyoruz.” diye konuştu.

“Türkiye Yüzyılı vurgusu
Eğitimin yarınlar üzerindeki güçlü etkisinin bilinciyle hareket ettiklerini kayda geçen Başkan Sunar, “Palandöken’de öğrencilerimize eşit ve kaliteli eğitim imkânları sunarak geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlanmalarını sağlıyor, bunun için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Öğrencilerimize duyduğumuz inanç ve eğitime verdiğimiz destekle "Türkiye Yüzyılı" hedeflerimize ulaşmak adına eğitim-öğretim için hep birlikte azim ve sebatla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dijital eğitim paketimiz, sizlerin ve eğitimcilerimizin başarılarına başarı katsın.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25