Toplantıya, EİT 2025 Genel Koordinatörü Muharrem Çığlık, YRD İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Karadeniz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yılmaz, Erzurum Teknik Üniversitesi İBF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Daştan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın ile ETSO Genel Sekreteri Osman Ömeroğlu katıldı.
YRD İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Karadeniz, toplantıda forumun planlama ve organizasyonu hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Forumun düzenleneceği mekân, şehir planlaması ve diğer lojistik detaylarla ilgili çözüm önerilerini paylaşan Karadeniz, kapsamlı bir plan tanıtımı yaptı.
Toplantıda, Palandöken Ekonomik Forumu 2025’in öngörülen tarihleri olarak 25-26 Nisan belirlendi. Ayrıca Dekan Daştan, Palandöken Ekonomi Forumun tüm kurumsal kimliğini, sosyal medya ve web sitesi çalışmaları üzerine hazırladığı grafik tasarımlarını ve içerik planlarını katılımcılara sundu.
Görüş ve önerilerin ardından toplantı sona erdi.
Palandöken Ekonomik Forumu 2025 için istişare

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ev sahipliğinde, Palandöken Ekonomik Forumu 2025 İstişare Toplantısı düzenlendi.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
- 17:34 - Düzgün Marketler Zinciri’nin 24’ncü halkası Aziziye İlçesi’nde açıldı.
- 17:29 - Kazada vefat eden asker toprağa verildi
- 17:24 - Vali Çiftçi: "Yasaklı alanlarda kimse kayak yapmasın"
- 14:37 - Tokat’ta kan donduran olay: Baba oğlunu keser ile öldürdü
- 13:52 - Palandöken’de çığ
- 12:12 - ÜNİLİG Kar Voleybolu şampiyonları kupalarını aldı
- 12:08 - Palandöken'de ETÜ fırtınası esti
- 12:03 - Erzurum Lisesi için tarihi adım
- 11:55 - Hüsna Nine’den anlamlı ziyaret
- 11:49 - Prof. Dr. Yıldırım, İran’dan aldığı ödülü Rektör Hacımüftüoğlu ile paylaştı
- 18:43 - BİLİM ERZURUM TÜRKİYE’NİN ‘EN BAŞARILI BİLİM MERKEZİ ÖDÜLÜ’NÜ ALDI
- 18:38 - Yakutiye'de Camiler Ramazan'a Hazırlanıyor
- 18:33 - ETÜ buz üstünde zirvede
- 18:29 - ETÜ 2024 yılını 28 TÜBİTAK projesi, 3 patent ve 1 faydalı model ile tamamladı
- 15:39 - Polisin kızak tamiri görüntüsü yürek ısıttı
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.