Geçen hafta etkili olan yağışların ardından kar kalınlığının 150 santimetreyi aştığı Palandöken Kayak Merkezi, yarıyıl tatilini fırsat bilen çok sayıda kayak severe de ev sahipliği yaptı. Yerli ve yabancı turistler, aileleriyle kızak, kayak ve snowboard yapmanın keyfini yaşadı.
Tatilin keyfini çıkaran vatandaşlar, “Şehir dışından Erzurum’a kayak yapmaya geldik. Kayağın başkenti Erzurum’da snowboard yapmak da bir başka güzel Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesisleri ve oteller de harika Büyükşehir Belediyemiz Palandöken Kayak Merkezi’mizin adeta çehresini değiştirmiş. Türkiye’nin en ekonomik ve en seçkin kayak merkezinde tatilimizin keyfini çıkarıyoruz. Tüm kayak severleri, adrenalin tutkunlarını Palandöken Kayak Merkezi’ne davet ediyoruz” dedi.
Palandöken'de yarıyıl tatili yoğunluğu
Avrupa’nın en önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi, yarıyıl tatilinde de vatandaşların akınına uğradı.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Başkan Sekmen: “Erzurum medyası bizim kılavuzumuz”Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, kentte görev yapan medya mensuplarıyla bir araya geldi.
Başkan Uçar’dan çalışan gazeteciler günü mesajıYakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, yayınladığı yazılı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Aziziye Belediyesi buz sarkıtları için düğmeye bastıAziziye Belediyesi, çatılardan sarkan kar ve buz kütlelerini tehdit olmaktan çıkaracak önemli bir adım attı.
ESKİ ekipleri soğuk ve kışa rağmen çalışıyorErzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü Oltu Şubesi, kar ve kış demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
- 11:28 - Açık ve uzaktan öğretim fakültesi sınavları artık Yüksekova’da da yapılacak
- 11:17 - 81 ilde faizsiz kredi desteği başvuruları başladı! İşte başvuru şartları
- 10:56 - Başkan Sekmen: “Erzurum medyası bizim kılavuzumuz”
- 10:50 - ETÜ’lü öğrencilerin KarFest Projesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklendi
- 10:45 - İşte Türkiye’nin en soğuk yeri
- 10:42 - Tabyalarda köklerden göklere
- 10:37 - Tilkilerin bahçedeki kar eğlencesi görüntülendi
- 18:37 - 3 Kat Hızlı Bilgisayarlı Tomografi (BT) Cihazı, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine Alındı
- 15:41 - Yaşayan değerlere vefa
- 15:16 - HÜDAPAR Heyetinden Erzurum Olay Gazetesi’ne Ziyaret
- 15:04 - Buz Hokeyinde şampiyon Erzurum
- 15:00 - Buzun satrancında EİT oscarları sahiplerini buldu
- 13:50 - Özderelilerden vefalı buluşma
- 13:46 - Dadaş’ın harika gençleri
- 13:42 - Erzurum’dan ÜNİDES’e rekor başvuru
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.