• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Pentagon'un korkunç Mekke planı

Pentagon'un korkunç Mekke planı

Pentagon’un geçtiğimiz ay yasaklanan eğitim materyelleri ABD basınına sızdı. Planda Mekke'nin vurulması ve Müslümanların topyekün yokedilmesi ile ilgili bölümler yoğunlukta..

Pentagon’un geçtiğimiz ay yasaklanan eğitim materyelleri ABD   basınına sızdı. Planda Mekke ve Medine'nin vurulmasından tüm  Müslümanların  Hiroşima örneğinde olduğu gibi topluca yokedilmesini de  içeren tüyler ürperten  bölümler yer alıyor.
 
Pentagon'da hazırlanan bu plan akıllara darbeci Türk generallerin  hazırladığı Balyoz darbe planını getirdi.
 
Haricihaber.com internet sitesinin özel haberine  göre Pentagon’un geçtiğimiz ay yasaklanan eğitim materyelleri ABD basınına   sızdı,İslam’a karşı top yekün savaş ilan edilmesi temalı bir   eğitim-brifingi bu,  skandal kabilinden notlarda “siyaseten doğru” bir  metin okumayacakları konusunda önceden katılımcılar  uyarılıyor.
 
Huffington Post, wired.com gibi ABD’nin popüler haber portallarında  bu  brifingin notları yayınlandı. Planın içeriğinde tüyler ürperten  ifadeler yer  alıyor.
Eğitim materyellerinde  ”İslami teröre karşı  mücadele etmek için 1.4 milyar Müslümanla “topyekün savaş” ilan edilme   olasılığı masada olmalı” denilirken, gerekli görüldüğünde “sivil  toplulukları haritadan silmek için Hiroşima örneği tekrar gözden  geçirilmeli” ifadesine yer veriliyor.
 
Raporun bir kısmında “İslami teröristler 1949 Cenova Konvansiyonunu  ihlal ettiğinden, Nagasaki ve Hiroşima gibi tarihi örnekler Mekke ve   Medine’nin yok edilmesi için bir opsiyon olarak değerlendirebilir.” açıklaması dikkat çekiyor.
 
Pentagon bu  materyelle ilgili soruşturma başlatmıştı. Ancak raporu  hazırlayan Albay  Matthew A. Dooley halen görevine devam ediyor. Aynı albayın  Haziran 2011  tarihli benzer bir raporu daha bulunuyor. Bu raporda da ana fikir, “Ilımlı İslam" diye birşey olamayacağı yönünde.
 
Pentagon’un komuta katı “nefret suçu olarak algılanabilecek   materyellerin yasaklanması” yönünde direktif vermişti ancak bu durum  “Böyle bir söylemde rapor hazırlayan albay tek başına mı hareket eder?” sorusunu akıllara getiriyor.
 
Wired.com  dergisi okuyanları dehşete düşüren söz konusu raporun bu  bölümlerine  dikkat çekmişti. Raporda yer alan “Mecca Medina  destruction” ifadesine  rağmen plandaki ifadeleri okuyanlar dehşete  düşmekten kendini alamıyor.


 


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25