Puhu kuşu şimdi şefkatli ellerde

Puhu kuşu şimdi şefkatli ellerde
Erzurum'da vatandaşlar tarafından yaralı olarak bulunan puhu kuşu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

Doğada yaralı bir puhu kuşu bulan vatandaşlar, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne bildirdi. İlk müdahalesi yapılan puhu kuşu, daha detaylı tedavi için Kars Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderildi. Durumu iyi olan kuşun tedavisi sonrası doğal yaşam alanına bırakılacağı öğrenildi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, "Yaralı kuşa ilk müdahale yapıldı. Kars Rehabilitasyon Merkezimizde tedavi süreci titizlikle sürdürülüyor. Doğaya yeniden kavuşacağı günü umutla bekliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.