Palandöken Kayak Merkezi yeni sezonu açmaya hazırlanırken, bir taraftan da acenteler aracılığıyla Rus kayakseverleri getirmek için anlaşmalar yapılıyor. Kayak sezonu boyunca haftada iki kez Rusya’dan charter seferi yapılacak.
Moskova’daki acente temsilcileri, Erzurum Palandöken Kayak Merkezini gezerek işletmelere taleplerini anlattı. Sezonu dolu dolu geçirmeye hazırlanan Palandöken Kayak Merkezinde sezon öncesi rezervasyonlar tüm hızıyla sürüyor.
Ramada By Wyndam Erzurum Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı, "Erzurum’un kayak merkezinin Rus misafirlerle ve acentelerle çok uzun süredir ilişkileri devam etmekte. Her yıl olduğu gibi bu yıl da iç pazar misafirlerimizin yanında Polonya’dan, Rusya’dan ve diğer ülkelerden misafirleri kabul etmeyi amaçlıyoruz ve hedefliyoruz. Bu sene Rusya’nın en büyük seyahat acentesi ile hem şehir merkezinde bulunan oteller hem de Palandöken Dağı’nda bulunan oteller olarak özel bir kontrat imzaladık. 29 Aralık itibarıyla Rus misafirlerin Erzurum’a yoğun bir şekilde geleceklerini tahmin ediyoruz ve bu sezon Rus misafirler ağırlıklı olarak Palandöken’de kış mevsimini geçirmeyi hedefliyoruz. 29 Aralık itibarıyla ilk iki uçağımız Erzurum’a inecek. Daha sonra haftalık ve 5 günlük periyotlarla misafirlerimiz mart sonuna kadar Erzurum’u ziyaret etmiş olacaklar. Şu anda yoğun bir şekilde özellikle yılbaşı için rezervasyonlar başladı. Sömestr dönemi için de yoğun bir talep var hem iç pazardan hem de dış pazardan” diye konuştu.
Ayrıca, Rusya’da çalışan 45 kişilik acente grubu Erzurum’da otelleri gezdi, kayak merkezinde incelemelerde bulundu. Erzurum’daki otelleri gezen acente operatörleri kentten memnun bir şekilde ayrıldı.
Rus kayakseverler Palandöken’e geliyor

Palandöken Kayak Merkezi, 2022-2023 kayak sezonuyla birlikte Rusları yeniden ağırlamaya hazırlanıyor.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
- 19:06 - ASH İl Müdürlüğünde, “Göreve Yeni Başlayan Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi" programı
- 18:47 - Oto sanayide soba parladı, 3 kişi hafif yaralandı
- 15:31 - DAP BKİ bu yıl bölgede 130 projeyi 213 milyon lira ile destekleyecek
- 14:12 - Tortum Şelalesi ve Yedi Göllerin kar yağışı altında muhteşem dron görüntüsü
- 13:56 - Türkiye’nin en uzun cağ kebabı Erzurum’da yapıldı
- 13:41 - Uçamayan kartalı arabasına alıp tedavi için ilçeye getirdi
- 23:25 - Samsunspor: 2 - Erzurumspor FK: 1
- 23:15 - Kadirli'de düzenlenen festivalde 15 bin sucuk ekmek dağıtıldı
- 18:09 - Yılın hamlesi Askon Erzurum’dan
- 18:05 - Atatürk Üniversitesi hayvan hastanesi, bölgesine ‘can’ katıyor
- 18:01 - Büyükşehir kışla mücadelede de 7/24 görevinin başında
- 17:57 - ARDEB projesinde desteklenen akademisyenlere ziyaret
- 16:11 - Dadaş kızı İkbal 5. kez Türkiye Şampiyonu oldu
- 16:07 - Kış sporları kampı açılış programı gerçekleştirildi
- 11:06 - Doğal gaz ve elektriğe indirim sinyali! Bakan Dönmez tarih verdi
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.