• BIST 10099.94
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • Erzurum 22 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Telli Dosya

Telli Dosya
Telli Dosya

Telli dosya plastik malzemeden yapılan ve ön kısmı genellikle şeffaf asetattan oluşan telli dosyalar, A4 boyutundaki belgelerin hepsinin düzenli bir şekilde muhafaza edilmesi amacı ile yaygın olarak kullanılan dosya türleri arasında yerini almaktadır.

İçeriğindeki esnek tel sayesinde belgelerin kolaylık ile içerisine yerleştirildiği bu dosyalar, genellikle iş hayatında yayın olarak kullanılmakla birlikte eğitim hayatında da aynı oranda yüksek kullanım kapasitesine sahip olmaktadır.

Geniş renk kapasitesine sahip olmasından dolayı eğitim hayatına renk katmakta, resmi kurumlarda ve iş hayatında ise mavi rengin kullanılması ile resmiyeti simgelemektedir.

Kaliteli Telli Dosyalar

Telli dosya yapımında gerekli olan malzemeler tam oranlarında temin edilmediği sürece uzun süreli kullanıma uygun olmamakta ve çok kısa sürede yırtılıp, işlevsiz hale gelmektedir. Sektör içerisinde hizmet verdiği bunca yıl zarfında Aktüel Express, bu hususa son derece dikkat etmekte ve müşterilerine tam aradığı kalitede dosyaları temin edebilmek amacı ile hizmet vermektedir.

Aktüel Express İle Telli Dosyanın Da Kalitelisi

Hizmet verdiği bunca yıl içerisinde kalitesinden ve güvenilirliğinden ödün vermeden çalışan Aktüel Express aynı tutumu başta telli dosya olmak üzere içerisinde barındırdığı ve müşterilerine satışa sunduğu her bir ürünü için sergilemektedir.

Geniş renk seçeneği ile eğitim ve iş hayatında rahatlık ile kullanımı sağlayabilecek olan ürünleri ile müşterilerine her konuda kalitesinden asla ödün vermeden hizmet vermeyi hedeflemektedir. Sizler de telli dosyalara ulaşabilmeniz ve göz atabilmeniz için linkini aşağıda bulabilirsiniz: https://www.aktuelexpress.com/telli-dosyalar

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25