TES-İŞ’de yeni başkan Mustafa Irmak oldu
Yayınlanma:
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Enerji Su ve Gaz İşçileri Sendikası Genel Başkanı İrfan Kabaoğlu’nun katılımıyla TES-İŞ Erzurum İl Başkanlığı seçimleri gerçekleştirildi.
Palandöken Kayak Merkezi’nde Palan Otel’de düzenlenen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa Erzurum’daki sendika başkanları ve delegeler yoğun katılım sağladı.
Programda konuşan İrfan Kabaoğlu ile başkan adayı Mustafa Irmak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Divan kurulunun oluşturulmasının ardından plaket takdimi yapılırken, daha sonra oy kullanma sürecine geçildi.
Seçime tek aday olarak giren Mustafa Irmak ve İlker Ertaş 161 delegenin tamamının oyunu alarak Doğu Anadolu TES-İŞ Sendika Başkanı seçildi.
Gerçekleşen seçim sonrası katılımcılar, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Erzurum



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.