• BIST 9723.05
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Tesettür Tulum Nedir?

Tesettür Tulum Nedir?
Tesettür Tulum Nedir?

Tek parça olan Tesettür tulum modelleri Yaz aylarında keten gibi nefes alabilen kumaşlarla üretilen tulumlar kış mevsiminde daha kalın kumaşlar kullanılarak tasarlanmaktadır. Kadifeden yapılan tesettür tulum modelleri kış mevsimi için oldukça uygun durumdadır. Kot tulumlar ise her mevsim giyilebilme özelliğine sahiptir. Ortaya çıktığı ilk zamanlarda sadece Jean kumaşlarla hazırlanan bu ürünler zamanla farklı tasarım ve farklı özellikler kullanılarak üretilmeye başlanmıştır. Tulum modelleri son dönemlerde tesettür giyim tarzı içinde geniş bir yere sahip olmuştur. Pratik kullanım imkânı ile ön plana çıkan bu ürünleri günlük yaşamda olduğu gibi isterseniz özel günlerde de kullanabilirsiniz.

Tesettür Tulum Kombinleri Nasıl Olmalıdır?

 

Sokak stilinide de sevilen bir parça olan Tesettür tulum; penye bluzlar, kazaklar, gömlekler ve hırkalarla kombinlenerek giyilebilir. Bahar mevsiminde tulum kombinlerinizi kot ceket ya da trençkotlarla tamamlayabileceğiniz gibi birçok davete de klasik elbiseler yerine tesettür şık tulum modellerini giyerek eşlik edebilirsiniz. Günlük kombinlerde tulumların üzerine triko hırkalar, deri ceketler ve Jean ceketler tercih edebilirsiniz. Sokak stilinde tulumların en iyi eşlikçisi spor ayakkabılardır.

İşlemeler ve dantel detaylarıyla süslenen Tesettür tulum çeşitlerini özel günlerde ve davetlerde kullanabilirsiniz. Abiye tulum seçiminde kumaş kalitesine dikkat etmelisiniz. Kumaş seçimi tarzınızı doğru yansıtabilmeniz için oldukça önemli konumdadır. Şifon tulum tesettür abiye modeli olarak ideal bir seçim olabilmektedir. Günlük yaşamda ya da davetlerde kullanabileceğiniz birbirinden şık tulum çeşitleri için https://www.lamiagiyim.com/kategori/tulum adresine göz atabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25