• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • Erzurum 1 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

TOGG ön sipariş ver! TOGG ön sipariş bedeli ne kadar, ön satış nasıl verilir, ne zaman verilecek? TOGG ön sipariş başvurusu ile Trumore 2023 TOGG ön sipariş verme!

TOGG ön sipariş ver! TOGG ön sipariş bedeli ne kadar, ön satış nasıl verilir, ne zaman verilecek? TOGG ön sipariş başvurusu ile Trumore 2023 TOGG ön sipariş verme!
Türkiye'nin otomobili TOGG heyecanla bekleniyor. Türkiye'nin yerli yapım akıllı arabasının fiyatı bugün açılandı.

TOGG’un 160 kilowatt gücündeki versiyonlarındaki fiyatlarda yaklaşık yüzde 21 oranında düşüş beklenirken, Togg T10X 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak, uzun menzilli V2 RWD modelinin fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL sahip olacak. Ayrıca ön sipariş ve ilk teslimat tarihi de netleşti. Peki, TOGG ön sipariş nasıl verilir, TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? Peki, TOGG on sipariş ne zaman verilecek? İşte TOGG ön sipariş verme sürecine dair merak edilenler…

Yerli otomobil TOGG fiyatı belli oluyor. Türkiye'nin yerli yapım arabası yollara çıkmak için gün sayıyordu, Togg satışa çıktı. 3 Mart'ta elektrikli otomobillerde gerçekleşen ÖTV matrahı güncellemesiyle Togg modellerinin 160 kilowatt gücündeki versiyonlarında fiyatlar yaklaşık yüzde 21 oranında düştü. Togg Suv modelinin 310 kilometre benzinli versiyonunun 1 milyon 90 bin TL'den başlaması, en uzun menzilli modelinde ise fiyatın 1 milyon 290 bin TL olması planlanıyordu, ancak Togg T10X 953 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip olacak, uzun menzilli V2 RWD modelinin fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL'den satışa sunulacak. Peki, TOGG ön sipariş fiyatı 2023 ne kadar, TOGG ön sipariş ne zaman verilecek? TOGG ön sipariş formu var mı, TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? TOGG ön sipariş nasıl verilir?

TOGG ÖN SİPARİŞ NE ZAMAN? 

Togg'un fiyat listesinin açıklanmasının ardından ön siparişler internette resmi site üzerinden ve aynı zamanda mobil uygulama üzerinden yapılabilecek. Togg 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak.

TOGG ÖN SİPARİŞ NASIL VERİLECEK, ÖN SİPARİŞ BAŞVURU NASIL YAPILIR? 

Ön siparişler internette resmi site üzerinden ve aynı zamanda mobil uygulama TRUMORE üzerinden yapılabilecek.

Kullanıcılar, Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazına ön sipariş verme hakkı elde edebilecek.

Uygulama için açılan Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, uygulamada neler yapılabileceğine dair detaylar verildi. Buna göre uygulama, '"Kazan, Gez, Eğlen, Geliştir" konseptini hayata geçirildi. Tüm bu deneyimlerin yanı sıra Trumore platformu üzerinden Togg akıllı cihazı için ön sipariş vermek de mümkün olacak

KURAYLA BELİRLENECEK 

Ön siparişlerin ardından Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'a sahip olacak isimler kurayla belirlenecek.

İLK TESLİMAT NE ZAMAN? 

İlk teslimat tarihinin ise Nisan ayı içerisinde olması bekleniyor.Segmentinin en uzun aks mesafesine sahip doğuştan elektrikli otomobil, tasarımının yanı sıra teknik özellikleriyle de öne çıkıyor.

200 beygirlik ve 400 beygirlik iki versiyon sunan C-SUV modelinde arkadan itişli, dört tekerlekten çekişli, iki motorlu ve tek motorlu olacak şekilde farklı opsiyonlar mevcut. Pil paketleri de içeriğine göre değişecek olan araç, iki farklı menzil seçeneği (300-500 km) ile sessiz, keyifli ve sıfır emisyonla temiz bir sürüş sunacak.

Restoran harcamalarında yurt içinde 2 katına yurt dışında 3 katına varan mil puan!AkbankTeklif Al
6.500 TL indirim fırsatıyla.HyundaiTeklif Al
 

25 DAKİKADA YÜKSEK HIZLI ŞARJ: TRUGO 

Bataryaları da Gemlik fabrikasında üretilecek olan C-SUV modelin yüksek hızlı şarj özelliğine sahip Trugolar ile 25 dakika gibi bir sürede şarj olup yüzde 80'lik dolumla 500 kilometreden fazla yol gideceği hedefleniyor.

1000 ŞARJ İSTASYONU

Trugo'nun 81 ilde 600'ün üzerinde lokasyonda 1000 adet yüksek performanslı şarj cihazı kurma hedefi ile uyumlu olarak öncelikle 400 Shell istasyonu belirlendi. Belirlenen bu lokasyonların 320'sinde Trugo, 80'inde ise Shell & Turcas cihazların kurulumundan sorumlu olacak.

%30'DAN FAZLA DİRENÇ 

Euro NCAP 5 yıldız seviyesine uyumlu, platforma entegre edilmiş batarya ile yüksek çarpışma dayanımı ve yüzde 30 daha fazla burulma direncine sahip olacak.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25