• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Triko Yelek ve Süveter Şıklığı Voltaj'da!

Triko Yelek ve Süveter Şıklığı Voltaj'da!
Triko Yelek ve Süveter Şıklığı Voltaj'da!

Erkek triko süveter modelleri özellikle kış aylarında ceket kombinlerini tamamlayan en güzel parçalardan biridir. Erkeklerin günlük kullanımlarında ve özel günleri için şık kombin alternatifleri sunan Voltaj, yelek ve süveter modellerinde de kombin şıklığı vadediyor. Gün boyu sıcak kalmanıZA ve şık görünmenize yardımcı olan süveter modelleri, oldukça şık bir görünüm sunuyor. Erkek triko yelek seçenekleri ofis ortamı başta olmak üzere her ortam tercih edebileceğiniz en ideal kombin parçalarından biridir.

Ceketlerinizin içine giyeceğiniz süveter ve yelekler ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle gömleklerinizle eşsiz bir uyum sağlayan süveter ve yelekler, kış aylarında ceket ve montlarınızla da şık kombinler oluşturabilir. Desenli ve düz renk gömlek, slim fit gömlek gibi seçenekleri ile kombinleyabileceğiniz süveterler özellikle mevsim geçişlerinde vazgeçilmezlerinizden olacak.

Süveter ve Yelekler ile Birbirinden Şık Kombinler

Erkek triko süveter modelleri farklı yaka kesimleri ile dikkat çekiyor. Bisiklet yaka ve V yaka seçenekleri ile her kombine uyum sağlayan triko modeller sizin de tarzınıza şıklık katıyor. Erkek slim fit gömlekler ile şık bir uyum yakalayan yelek ve süveterler, kravat gibi aksesuarlar ile en şık kombin alternatiflerinden biridir. Süveterlerde V yaka modellerin yaka kısmı açıktır. Bu durum da gömleklerin daha çok kendini göstermesine yardımcı olur. Dar kesim erkek gömlekler ile kombin yapabileceğiniz süveter ve yelekler farklı renk seçenekleri ile kombinlerinize uyum sağlıyor. Triko yelek ve süveterler, klasik ya da spor kesim pantolon ve ceketlerinize Gri, siyah ve lacivert renk seçenekleri ile eşsiz bir uyum sağlar.

Yeni Sezon Erkek Triko Süveter ve Yelek Modelleri

Erkek triko modelleri içinde yer alan süveter ve yelekler farklı kesimleri ile her yaştan erkeğe uygun kombin alternatifleri sunuyor. Kesimleri ve renkleri ile kombinlere renk katan süveter ve yelek modelleri, kış aylarında erkek kombinlerinde mutlaka yerini alıyor. Siyah süveter ve yelek modelleri erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen triko renklerindendir. Spor ceketlerle de uyum sağlayan triko yelekler, montların içinde de şık kombinler oluşturur.

Erkek Triko Süveter ve Yelek Fiyatları

Erkek triko süveter modelleri her mevsime uygun seçenekleri ile erkeklerin gardırobunda yerini alıyor. Voltaj kalitesi ile sahip olabileceğiniz triko yelek ve süveterler özelliklerine göre farklı fiyatlara sahiptir. Her erkek bedenine uyum sağlayacak şekilde üretilen modeller içinden kendi bedeninize en uygun olanı seçebilirsiniz.

Mevsimlik ceketlerinizin içine giyeceğiniz şık bir beyaz gömlek ile bir araya getirebileceğiniz yelek ve süveter modelleri ile şık kombinler yapabilirsiniz. Her ortamda şık olmanızı sağlayan erkek trikoları, renkleri ve tasarımları ile tüm kombinlerinize uyum sağlar. Voltaj kalitesi ve güvencesi ile satın alacağınız triko süveter ve yelek modelleri uygun fiyatlarıyla da sizi cezbedecek!

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25