• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Türkiye bu olaya kilitlendi..

Türkiye bu olaya kilitlendi..

Erzurum'un merkez Palandöken İlçesi'nde bir apartmanın dördüncü katından düşen 28 yaşındaki Netice Barçın'ın 'nin ölümünü Müge Anlı'nın porogramın da ele alındı. Programa telefonla katılan bir görgü şahidi ''Bayan camdan atıldı. sonrada pencere kapatıldı' dedi.

Türkiye'yi ekranlara kilitleyen programa Netice Barçın'ın babası ve iki kız kardeşi katıldı. Olay gününün detaylı ele alındığı proğrama 4 kattan düşerek hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Netice'nin eşi Kamil Barçın da telefonla katıldı. Adana'dan gelen 31 yaşındaki kuma ile ailede huzursuzluğun başladığıunı anlatan Netice'nin babası kızını baba evibne dönmesi için ikna edemediğni belirtti ve, ''Kızım gururluydu. Yalvardık eve donmedi. Kızım bir cinayete kurban gitti'' dedi.Kardeşleri ise Netice'nin 15 gün önce aynı evde yaşamaya başladıkları kumasından rahatsız olduklarını dile getirdiler. Telefonda olay gününü anlatan Kamil Barçın ise şunları söledi:

''Eşim idaha öncede intihara kalkışmıştı. Olay gunu Adanalı bayanla tartıştılar. Sonra Netice yan odaya gecerek kapıyı arkadan kilitledi. Kapıyı kırdık. Adana'dan gelen hanım Netice'yi tuttu . Ben o sırada üzerime düşsun beraber ölelim diye aşağı indim. Ama eşimi yerde yatarken buldum. Adanalı bayan eşimin rızası ile evimize gelmişti. Eşim Kumasına 'Kardşim' diyordu. '' diye konuştu.

ŞOK İFADE

Programa telefonla katılan bir görgü tanığı gördüklerini şoyle anllatı.

''Olay günü o binanın önünden geçiyordum. Camdan düşen bayan sanki aşağı atıldı ve sonrasında da pencere kapandı''

OLAY NASIL OLMUŞTU

Olay, geçtiğimiz hafta içerisinde Abdurrahman Gazi Mahallesi 2. Yazıcı Sokak No 16'daki Kamil B.'ye ait evde meydana gelmişti. Netice Barçın ile evli olan Kamil Barçın, 15 gün önce Esengül N.'yi eve kuma olarak getirdi. Bu durumu kabullenmeyen 2 çocuk annesi Netice Barçın ile EsengülN. arasında tartışma çıktı. İddiaya göre bunalıma giren Netice Barçın, pencereden atlamak istedi, Esengül N. ile Kamil Barçın, kilitli olan kapının camını kırıp odaya girdi. Esengül N., üzerine kuma geldiği Netice Barçın'nın elbisesinden tutmaya çalıştı. Üzerindeki kıyafet yırtılan Netice, 4'üncü katın penceresinden düştü. Ağır yaralanan Netice, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25