• BIST 9060.78
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Yeni yılın ilk senato ve yönetim kurulu toplantısı yapıldı

Yeni yılın ilk senato ve yönetim kurulu toplantısı yapıldı
Atatürk Üniversitesi bünyesindeki mekanizmaların işleyişini, mevzuatlarını ve ilgili gündem maddelerini görüşmek üzere rutin olarak gerçekleştirilen senato ile yönetim kurulu toplantıları devam ediyor.

Hem üniversitenin çalışmalarını değerlendirmek hem de yapılması planlanan çalışmalara yönelik fikir alışverişinde bulunmak üzere iç ve dış paydaşlarıyla görüşmelerini sürdüren Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, bu çerçevede senato ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Rektör Çomaklı'nın yanı sıra; rektör yardımcıları, senatörler, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreter ile öğrenci temsilcisi katıldı.
Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, senatörler ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren istişareye ve ortak akıl arayışına önem vererek çalışmalarımızı hayata geçirdik. Attığımız adımları fikir almadan, danışmadan atmadık. Yakalamış olduğumuz başarılar ve elde ettiğimiz tüm ödüller de birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaların bir ürünüdür. Yine aynı uyum ve kararlılıkla yeni yılda da plan ve projelerimizi uygulamaya devam edeceğiz. Üniversitemizin gelişmesi ve dünya üniversiteleri ile rekabet edebilmesi için gereken her türlü adımı atıyoruz ancak bu hedefe tek başımıza değil topyekûn bir çalışma ile ulaşabiliriz. Bu bağlamda bizlere destek olan tüm mensuplarımıza teşekkür ediyor, yeni yılın üniversitemiz ailesi başta olmak üzere herkese hayırlı olmasını diliyorum.”
Açılış konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam eden toplantı, dilek ve önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25