• BIST 9883.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 23 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt  Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Fatih Yeşilyurt Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını dileyerek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek ramazan ayının bereketini ve son günlerini yaşadığımız şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine kavuşmuş olmanın mutluluğu içerisindeyiz.Tüm islam aleminin ve hemşehrilerimin Kadir gecesini en kalbi duygularımla kutlarım.Ramazan ayı boyunca tuttukları oruçların ,yaptıkları ibadetlerin kabul olmasını Yüce Rabbimden dilerim.Yaratılmışların en Şereflisi,iki cihanın sultanı Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’a ilk vahyin geldiği, hayatımıza ışık tutan kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bu Mübarek kadir gecesinin,dargınlıkların sona ermesi, kardeşlik duygusunun ve en çok ihtiyaç duyduğumuz bütünlüğümüzün sağlanmasına vesile olmasını diliyorum. Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah, Kadir Gecesi'ni bin aydan, bir ömürden hayırlı olduğunu müjdelemiştir.Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede ömürlerimizi onarabilir,ömrümüze bereket katabiliriz. 

Bu feyizli,bereketli ve bin aydan daha hayırlı geceye bizleri eriştirdiği için Rabbimize hamd edip şükrederken, Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyamıza ışık saçmasını,huzur getirmesini temenni ediyorum. Ramazan ayının kalbi olan ve edilen duaların geri çevrilmediği bu kutlu gecenin; Başta ülkemiz ve gönül coğrafyamız olmak üzere,  tüm dünyada akan kan ve gözyaşlarının durmasına,bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasına vesile olmasını dilerken, Terör saldırıları sonucu kaybettiğimiz vatandaşlarımıza,terörle mücadelede şehit verdiğimiz polis ve askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Dualarımızda birliğimizin teminatı güvenlik güçlerimize de yer vermeyi unutmayalım.Bu düşünce ve duygularla aziz milletimizin,Erzurumlu hemşehrilerimin ve tüm islam aleminin,bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor,bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.’’dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25