• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Başkan Bulutlar Ramazan Ayını Değerlendirdi

Başkan Bulutlar Ramazan Ayını Değerlendirdi
Başkan Bulutlar Ramazan Ayını Değerlendirdi

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan ayı değerlendirmesinde mübarek ayı dolu dolu geçirdikleri için son derece mutlu olduğunu söyledi.


Başkan Bulutlar "Peygamber Efendimizin, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olduğunu müjdelediği Mübarek bir Ramazan ayını daha ihya etmek ve dolu dolu geçirmiş olmaktan son derece mutluyuz.

Palandöken Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar sofralarını bu yılda Yenişehir Müftü Solakzade Camisi Bahçesinde kurarak yaklaşık 55 bin kişiyle birlikte iftarımızı açtık. Yine 200 yakın hasta, yaşlı ve kimsesiz vatandaşımızın evine iftar ve sahur olmak üzer sıcak yemek sevisi yapıldı. 500 yetim aileye alışveriş çeki dağıtılarak ihtiyaçları karşılandı. Ramazan ayı boyunca sadece dört akşam evimizde iftar yapabildik, bunun dışında Mahalle ve hane iftarları ile hemşerilerimizle Ramazanın bereketini birlikte yaşadık. Allah yaptığımız ibadetleri kabul ve makbul eylesin" diye konuştu.


"BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ VE KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRDİK"


Palandöken Belediyesi olarak gerçekleştirilen iftar yemekleri ile vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine katkı sağladıklarını belirten Başkan Bulutlar, her kesimden, her noktadan kardeşlerimizle böyle güzel ve özel günlerde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Millet olarak şunu unutmayalım, en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeş içinde yaşamamızdır. Cenabı Hak, bu Ramazan’ı Şerifin yüzü suyu hürmetine aramızdaki birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşliği daha da arttırsın. İnşallah ülkemiz, birlik ve beraberlik içinde gelecek günlerde daha güçlü ve lider bir ülke olur” dedi.


RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN


Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların bayramın da kutlayan Başkan Bulutlar, “Yüce dinimizin mübarek günlerinden olan Ramazan Bayramını bir kez daha idrak etmenin sonsuz mutluluk ve sevinci içerisindeyiz. Geride bıraktığımız Ramazan-ı Şerif, Milletimizin derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun ortaya çıktığı günler olmuştur. Bayramlar, hepimiz için çok anlamlı ve özel günlerdir. Millet olarak büyüklerimizle, gençlerimizle ve çocuklarımızla bayramlarda ayrı bir heyecan yaşıyoruz. Bu mübarek günde, milletçe ayrılıkları, kırgınlıkları, dargınlıkları aşarak, sevgiye hoşgörüye yönelmeli, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Ramazan Bayramında, kapısına birinin gelmesini bekleyen, evinden uzak yaşayan ve bayram kutlayamayacak durumda olan insanlarımızı ziyaret ederek, gönüllerini almayı da unutmamalıyız. Mübarek Ramazan Bayramının, ülkemiz ve bütün insanlık âlemi için huzur, barış, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, bu duygularla bütün hemşerilerimizin “Ramazan Bayramını” en içten dileklerimle kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25