• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 22 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

DAGC ve DGF’den kınama ve başsağlığı

DAGC ve DGF’den kınama ve başsağlığı
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti ve Federasyonu, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası üst üste yaşanan, son olarak da Artvin ve Cizre’de meydana gelen terör saldırılarıyla ilgili kınama ve başsağlığı mesajı yayınladı.

 

Saldırıların Türkiye Cumhuriyeti’nin milleti ve vatanıyla bölünmez bütünlüğüne ve demokratik hukuk devletine yönelik olduğuna dikkat çeken DAGC ve DGF Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, teröristler, işbirlikçileri ve arkasındaki karanlık güçlerin haince saldırılarının hedefine asla ulaşamayacağını ifade etti.

Özsoy, açıklamasında şunları kaydetti:

FETÖ Terör örgütünce kalkışılan 15 Temmuz hain darbe girişiminin tüm Türkiye’de halkımızın , basınımızın direnişi ve güvenlik kuvvetlerimizin desteğiyle bastırılmasının ardından Ordu, Elazığ, Van, Bitlis, Gaziantep ve Tunceli’de yaşanan terör saldırılarında kaybettiğimiz onlarca asker, polis ve sivil can yüreklerimizi yakmıştır.

Son olarak Artvin’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırı ile Şırnak Cizre’de polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırıları bir kez daha tüm Türkiye’yi acıya boğmuştur.

Artvin Şavşat’ta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan saldırıda bir askerimizi şehit vermenin acısı daha yüreklerimizdeyken, Cizre’de yeni bir acı haber daha aldık. Çevik Kuvvet Şubesi’ne bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda yine çok sayıda şehit verdik, canlarımızı kaybettik, onlarca yaralı verdik.

Gözü dönmüşlerin bu saldırıları hergünkinden daha çok kenetlenmemiz gerektiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.  Tüm bu yaşananlar, küresel karanlık güçlerin, eli kanlı katiller ve yerli işbirlikçilerinin Türkiye’deki birlik ve beraberlik , huzur ve istikrar ortamından büyük rahatsızlık duyduklarını ortaya çıkarmaktadır. Gözlerini ve ellerini kan bürümüş, katiller ve bölücüler iyi bilmelidirler ki,  ülkemizi teslim alamayacaklar, semalarımızdan ezanı susturamayacak, dalgalanan bayrağımızı indiremeyecek, ülkemizi ve geleceğini karartamayacak, toplumumuzun hiçbir ferdini korkutamayacaklardır.  

Dünkü saldırıdan  dolayı  CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, şehit olan askerimize  ve bugünkü saldırıda şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, yaralanan  asker ve polislerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, milletimize ve güvenlik kuvvetlerimize başsağlığı diliyoruz.

Saldırıları gerçekleştiren eli kanlı katilleri lanetliyoruz, kurdukları tuzakların kendilerine yönelmesini temenni ediyoruz. Bu saldırıların birlik ve beraberliğimizi bozamayacağı ve aksine daha  güçlenmesine birbirimize daha yakınlaşacağımıza olan inancımızı tüm halkımızla paylaşmak istiyoruz.  Ayrıca ülkemizin bütünlüğü, sınırlarımızın güvenliği maksadıyla Suriye’de operasyon gerçekleştiren kahraman Türk Ordumuza başarı dileklerimizle duacı olduğumuzu belirtiyor, harekata katılan tüm birliklerimizi Cenabı Allah’ın koruması dileklerimizi sunuyoruz.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25