• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C

Düğünlerde Yeni Trend Düğün Hikâyesi Fotoğrafçılığı

Düğünlerde Yeni Trend Düğün Hikâyesi Fotoğrafçılığı
Düğünlerde Yeni Trend Düğün Hikâyesi Fotoğrafçılığı

Bir insanın hayatındaki en önemli anlardan biri hiç kuşkusuz düğünüdür. Çiftin hayatlarını birleştirecekleri özel kişiyle sonsuza kadar bağlanacağı yeminleri sevdikleri herkesin önünde ederken en önemli işlerden biri de bu anı ölümsüzleştirmektir. Bu anlarda düğün fotoğrafçılığı sektörünün görev alanına girmektedir. 

Düğünler ve özel anlarda son derece heyecanlı ve gergin olan aileler ile gelin ve damat genellikle bu heyecandan dolayı düğün hazırlıklarına, planlamalara, gidişteki heyecanlara fazla dikkat edemezler. Bu anlardaki heyecanı ve coşkuyu unutturmamak ve düğünün sadece kesilen pastadan oluşmadığını anlatan bütün bir kolaj halinde yapılan düğün fotoğraf çekimi, çiftlerin tatlı heyecanlarını tekrar hatırlamalarına yardımcı oluyor.

Sabit mekânlarda özel hazırlıklarla çekilen resimlerin yerini alan ve düğünü bir bütün olarak hazırlıktan başlatan bu yeni akıma düğün hikâyesi fotoğrafçılığı denilmekte. Bu yeni akım çok hızlı bir şekilde büyüyerek standartlaşmış kalıpların yerini almaya şimdiden başladı.

Unutulmaması Gereken Evlilik Fotoğrafı İpuçları

Fotoğraf çekimi eskiden stüdyolarda yapılırken, şimdi düğün anında doğal tepkiler yakalanmak için daha dikkatli ve profesyonel bir şekilde yapılmaya başlandı. Bu da, resimlerin üzerinde oynamadan ve değiştirmeden, gelin ve damadın en mutlu olduğu anları temel alan bir çalışma yaratabilmeyi sağlıyor. Bunun handikabı olarak da, doğru anları yakalamak ve ölümsüzleştirmek oldukça uzmanlık isteyen bir çalışma haline geliyor. Bu yüzden sadece alanında uzman kişilerle çalışmak son derece önemli. Hem dinamik hem durağan şekilde fotoğraf çekebilen, ekipmanları da buna uygun fotoğrafçılarla çalışmak son derece önemli.

Bir diğer önemli ve sıklıkla son anda sorun çıkaran ayrıntı ise, düğün fotoğrafçıları düğünden önce ayarlandığı için, genellikle düğün salonlarının sunduğu paket programda anlaşmalı oldukları fotoğrafçılarla çakışmaya yol açabilir ve bu durum kendini düğünden birkaç gün önce belli ettiği için sorun çıkabilir. Bunu engellemek için düğün salonu ile dikkatli bir şekilde konuşmak uzmanın daha rahat işini yapabilmesi için önemli bir ayrıntıdır. Konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak için  http://dugunmevsimi.com/dugun-fotografcilari adresini ziyaret edebilirsiniz. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25