• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Eğitimci Yazar Ahmet Gökhan Yazıcı'nın Kaleminden...

Eğitimci Yazar Ahmet Gökhan Yazıcı'nın Kaleminden...
DEVLET BEYİ ANLAMAKTA GEÇ KALMAYALIM..!

Binlerce yıllık bir devlet geleneği ve öğretisini temsil edebilmek bu olsa gerek;

Kısa bir sohbet ti, kafamızda ki istifamlara, yüreğimizde ki anlamlandırmaya çalıştığımız serzenişlerimize kıssadan hisse bir çok cevap verdi aslında

Anlayamadığımız, kavrayamadığımız bu yüzden yoğunlukla sorgulayıp kendimizi rahatlatmaya çalıştığımız kafamızdaki girift bilmecelere peşinen sormadan cevap verdi.!

Milletin istiklal'i ve İstikbal'i geleceği için bu bir Devlet-i Ebed Müddet duruşudur.!

Şüphesiz bizi anlamıyorlar, anlamakta güçlük çekiyorlar

Değişen, değerlerinden uzaklaşan, iddaalarından ve davasından vaz geçen, çarkeden biz değiliz.!

Değişeni de, dönenide, düne ait hatalarından, yanlışlarından, veballerinden, kurtulmak adına değişimi döneklikle yaşayanları göremiyorlar ve bu yüzden bizi anlamıyorlar veya kendi siyasi ve dünyevi ikballeri ile ilişkilendirdikleri için bizi anlamak istemiyorlar.!

Bu onurlu duruş kişi ve belli bir zümreyi haklı ve üstün gördüğümüzden değil, sembol olma ve temsil etme fırsatını araladıkları devleti yüceltmek, daim olmasını sağlamak, şahsi ve siyasi kavgalara kurban edilmesinin önüne geçmektir kavrayamıyorlar.!

Şüphesiz, destek olduklarımızda, siyaseten ayrı düştüklerimizde bizi anlayamıyorlar, algılayamıyorlar

Kendi kilolarını, kıymetlerini, dünyevi ve siyasi kazanç ve başarıları ile ilişkilendirenler şüphesiz bizi asla da anlamayacaklar.!

Bizler Önce vatan.! Önce Devlet menfaatleri karşısında her nevi dünyevi , siyasi menfaat ve başarımızı elimizin tersiyle iterken bu aklı evveller bu onur ve şerefi bile sorguluyorlar.!

Parçalanmanın, kuşatılmanın , kardeş kavgasının eşiğine getirilip , bağımlı, muhtaç, mahkum ve müstemleke bir memlekete , devlete karşı, İffet ve şahsiyetini Pazar'a çıkarmış bir millet olmamak adına

Tam bağımsız lider ülke Türkiye idealimizin özlenen temellerinin yeni ve sancılı bir kuruluşunun sağlanması ve binlerce yıllık bir devlet geleneğinin devam edebilmesi noktasında ki;

Koşulsuz, şartsız, amasız ve fakatsız desteğimizi , duruşumuzu değişenler ve çarkedenler nazrinde görebilseler de, hissedebilseler de anlayamıyorlar, algılayamıyorlar.!

Tarihte, kendi dönemlerinde Teoman'ı, Météhan'ı , Sultan Alparslan'ı, Ertuğrul Gazi'yi, Atatürk'ü ve Alparslan Türkeş'i anlamayanlar, maalesef ki bu gün bizide anlamıyorlar.!

Elbette ki bu süreçte , canı yanan, adaletsizliğe uğrayan, süstimal ve istismarla süreci kendi lehine kullanmaya çalışanlar olacak mı olacak ve zaman ve mekan inşaallah her şeyi ve herkesi ayıklayıp her hakediş yerini bulacaktır.!

Yaklaşık beşbin yıllık Türk Devlet Geleneğinin , Devleti Ebed Müddet mücadelesinin devamı niteliğindeki ülkücülerin bu haklı ve onurlu duruşunu;

Cenab-ı Hakkın anlaması ve sonuçlarını yaşadıkça Necip Türk Milletinin takdirle tercih etmesi dileklerimizle

selam-saygı-dua

Ahmet Gökhan Yazıcı

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25