• BIST 9937.32
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 23 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

ERZURUM BEAH FITIK, DİZ VE BEL AĞRILARINI ARTIK AMELİYATSIZ ÇÖZÜYOR..

ERZURUM BEAH FITIK, DİZ VE BEL AĞRILARINI ARTIK AMELİYATSIZ ÇÖZÜYOR..
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde açılan ve yaklaşık bir yıldır hizmet veren (algoloji) ağrı polikliniği bir çok ameliyat gerektiren hastalığa ameliyatsız çare olmaya başladı..

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Fıtık, diz ve bel ağrılarına ameliyatsız çözüm bulunuyor.

Algoloji yani Ağrı Polikliniği, ameliyat olmadan ağrılarından kurtulmak isteyen vatandaşların akınına uğruyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Poliklnik Doktoru Hasan Yüce, şiddetli ağrılarından şikayetçi olan hastalara önce ilaçlı sonra girişimsel olarak ifade edilen enjeksiyon tedavisi uygulayarak tedavi yaptıklarını söyledi.

Dr.Yüce Erzurum BEAH bünyesinde yaklaşık bir yıl önce Algoloji (Ağrı) Polikliniği açıldı.

Bize müracat eden hastalarımıza kısa süre sonra uyguladığımız tedavilerde başarı sağladık  buda ağrılarından şikayetçi olan vatandaşların ilgisini çekmeye başladı. Henüz o dönemde yeni açılmış bir birim olduğumuz için hasta sayılarını ilk etapta az olduğunu son 6 ayda hasta yoğunluklarının arttığını belirten Uzm. Dr. Hasan Yüce, tedavi sonrası fayda gören vatandaşların tavsiyesi sonrası kliniğe müracaatın fazlalaştığını anlattı. Erzurum ve bölgemizde genellikle kadınların diz, erkeklerin ise bel ağrıları şikayetiyle kliniğe geldiklerini ifade eden Yüce, ameliyat olmak istemeyen hastaların ağrı polikliniğini tercih ettiklerini söyledi.

Dr. Hasan Yüce Kliniğe gelen hastayı ilk olarak rahatsızlık hikayesini dinledikten sonra muayene ettiklerini, röntgen ya da diğer görüntüleme cihazlarıyla rahatszılığın tespitinden sonra tedavi yöntemini konuştuklarını ifade eden Yüce, biz önce ilaçlı tedavi yöntemini uyguluyoruz verdiğimiz ilaçlarla hastamızı belirli bir süre takip ediyoruz. Eğer hastanın ağrı şikayeti geçmiyorsa bu kez enjeksiyon yöntemini uyguluyoruz. Ağrı olan bölgeye girişimsel tedavi de denen yöntemle müdahale ediyoruz. Bu tedavi yönteminin faydası yüzde 70 ile 90 arasında” Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin insan sağlığına yönelik olarak yoku yok teknoloji doktor,ve her türlü yardımcı sağlık personeli mevcut halka hakkıyla hizmet için buradayız gerek Bakanlığımıza gerekse yönetimimize bize çalışmalarımızda sağladıkları destekten dolayıda çok teşekkür ediyorum dedi..

  • Yorumlar 2
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25