• BIST 9933.37
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 23 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

ERZURUM KHB GENEL SEKRETERİ UZM.DR. MUHAMMET AKİF GÜLER ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

ERZURUM KHB GENEL SEKRETERİ UZM.DR. MUHAMMET AKİF GÜLER ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Muhammet Akif Güler ve KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Remzi Arslan Şehit Komando Hasan Çeliğin ailesini, evlerinde ziyaret etti.

Genel Sekreter Uzm.Dr. Muhammet Akif Gülerin gittiği şehit evinde aziz Şehidimiz Hasan Çeliğin annesi Nazire Çelik karşıladı.

Erzurum KHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Akif Güler anne Nazire Çeliğe bu vatan sizin oğlunuz ve oğlunuz gibi böylesi seve seve vatan müdahalesi için canlarını veren kahraman şehitlerimiz sayesinde ayakta, böyle kahraman aziz şehitlerimiz  olduğu sürece bu milletin sırtı asla yere getirilemeyecektir..dedi

Genel Sekreter M. Akif Güler; Anne Nazire Çeliğe ne mutlu size şehit anası olmak her anaya nasip olmaz bu büyük bir gurur ve onur diyerek anne Nazire Çelik’in ellerinden öptü.

Tıbbı hizmetler başkanı Uzm.Dr. Remzi Arslan da ziyaret esnasında bu ülkenin gurur kaynağı bir adresteyiz ve onlar yüce Türk milletinin rahat bir hayat sürebilmesi için canlarını feda ettiler onlar kadar hizmet değeri olmasa da anamızın bizden bir isteği var mıdır? Diye sordu.

Anne Nazire Çelik;

 “Allah devletimizden razı olsun, bize her türlü imkânı sağlamaktadır. Bizim için önemli olan unutulmamaktır. Bana servet verseniz bu ziyaretten aldığım memnuniyet kadar mutlu olamazdım,” dedi.

Ziyaret sonunda şehit Hasan Çeliğe ve tüm aziz şehitlerimiz ruhuna fatiha okunarak rahmet ve minnetle anıldı.

Anne Nazire Çelik ziyarete gelen KHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Akif Güler ve yanındakilere birer kahve ikram etti.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25