• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Herbal Essences Saç Ürünlerini Keşfet!

Herbal Essences Saç Ürünlerini Keşfet!
Herbal Essences Saç Ürünlerini Keşfet!

Herbal essences 1971 yılında Clairol tarafından kurulmuştur. Kurulduğu andan itibaren saç bakımının ihtiyacı olan tüm ürünleri geniş yelpazesinde barındırmaktadır. Denemekten, keşfetmekten vazgeçmeyen mottosu ile gelişen teknolojileri birleştirerek ürünler hazırlamaktadır. Bitkisel özler içeren herbal essences şampuan, saç kremi, saç serumu gibi ürünler kıvırcık, düz, yıpranmış ya da mat görünen tüm saç tiplerine uyumlu etkileyici çözümler sunmaktadır.

Farklı koku ve renkli ambalaj tasarımları ile Herbal Essences markasından ihtiyacınıza yönelik ürünleri tercih ederek saç bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Ürünlerin içeriğinde bulunan bitkisel özler saçları canlandırır. O halde gelin en sevilen ürünlere birlikte göz atalım….

Fas Argan Yağlı Şampuan

Yıpranmış saçlar için geliştirilmiş şampuandır. Doğal bitkilerle harmanlanan şampuan, saçları kökten uca derinlemesine temizler. %90 doğal kökenli pH dengeli argan yağlı şampuan saçlarınızı parlaklaştırır ve yatıştırır. Narenciye, bahara ve kremsi vanilya notaları ile saçlarınıza hoş bir koku sağlar. Saçlarınızı canlandırır.

Hindistan Cevizi Sütlü Şampuan

Hindistan cevizi özlü Herbal essences şampuan yıpranmış ve hasar görmüş saçların onarılmasını sağlar. Saç uçlarında zamanla oluşan kırılmaları önleyerek onarır. Saçların kaybettiği nemi kazanmasını sağlar. Saçlara ipeksi yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. İçeriğinde paraben ve renklendirici bulunmaz %90 doğaldır. Siz de eğer yıpranmış saçlara sahipseniz bu şampuanı hemen denemelisiniz.

Aloe Gücü + Mango Sülfatsız Şampuan

Aloe ve mango özlü şampuandır. Saç ve saç derisini nazikçe temizler. %93 doğaldır, sülfat içermez. Saç renginizi korumaya yardımcı olurken saçlara doğal bir parlaklık ve canlılık kazandırır. Saçlara yoğun nem sağlar.

Siz de saç yapınızla uyumlu Herbal Essences şampuan çeşitlerini Dermokozmetika.com sitesinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25