• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

ILICALI: “ POLİSLERİMİZ İÇ GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”

ILICALI: “ POLİSLERİMİZ İÇ GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı Polis Teşkilatı kuruluşunun 171. Yılı münasebetiyle Ezurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ü makamında ziyaret etti.

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan terör olayları ve paralel yapı ile mücadele konusunda Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile sohbet eden Mustafa Ilıcalı Polis Haftası ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Terörle mücadelede  istikrarlı bir mücadele veren devletin ve emniyet birimlerin önemine değinen Ilıcalı şunları söyledi: “ Polislik ve askerlik çok kutsal bir meslektir. Canımızı teslim ettiğimiz o kahramanların hakkını ödeyemeyiz. Allah onların yokluğunu göstermesin. Devletimiz polislerimizin ve askerlerimizin hakkını her zaman gözetmektedir. Halkımız bu son dönemde artan terör olaylarına karşı sabırlı olmalıdır. Hükümetimiz terör olaylarının çözümünde sıkı bir politika izlemektedir. İç Güvenliğimizin teminatı olan polislerimiz halkımızın gururudur. Polislik mesleği her devletin önem verdiği önemli bir kuruluş olduğu gibi millet olarak güvenli ellere teslimiyetin rahatlığıyla gece ve gündüz huzur içerisinde isek, bunu Emniyet Teşkilatının sevgi dolu, güler yüzlü özveriyle hizmet veren polislerimize borçluyuz. Polis Teşkilatımızın 171. Yılını kutluyor, görevde olan polislerimize başarılar diliyorum.”

Terör sorununun olduğu bölgelerde tek bir sivil vatandaşın zarar görmemesi için güvenlik görevlilerin sabır ve titizlikle çalıştığını ifade eden Ilıcalı, bu kapsamda terör bölgelerinin tekrar huzur ve refaha kavuşacağının altını çizdi.

Milletvekili Ilıcalı’nın nazik ziyareti için teşekkür eden Kamil Karabörk, görev hayatında yaşadığı anıları paylaşarak, terör ve paralel terör örgütü ile mücadelesinde Emniyet teşkilatının  hızlandırmış olduğu çalışmaları anlattı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25