• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Palandöken Belediyesi''nden asfalt atağı..

Palandöken Belediyesi''nden asfalt atağı..
Erzurum’un Palandöken İlçe Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt döküm çalışmaları ilçede bulunan hastanelerin bahçeleriyle devam ediyor.

Palandöken İlçesi sınırları içerisin de bulunan Erzurum Nihat Kitapçı Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi ile Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi Bahçelerine sıcak asfalt serimini gerçekleştirdi. Yaz sezonuyla birlikte başlattığı sıcak asfalt serimi çalışmalarını Okul, Cami bahçelerin den sonra Hastanelerin bahçeleriyle devam eden Palandöken Belediyesinin bu çalışmalar vatandaşlar tarafından takdir toplarken çalışmaları yerinde inceliyen Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçe genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarının yıl boyunca belirledikleri program dahilinde devam edeceğini söyledi. Yaz ayları ile birlikte start verdikleri sıcak asfalt çalışmasının altyapısı tamamlanan ve öncelik arz eden cadde ve sokaklar tespit edilerek devam ettiğini belirten Başkan Bulutlar, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçe genelinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Altyapı sorunu çözülen ve sıcak asfalt ihtiyacı duyulan bölgeleri öncelikli olarak belirleyen ekiplerimiz program dahilinde cadde ve sokaklarda asfalt döküyorlar. Hizmet kalitesini ön planda tuttuğumuz sıcak asfalt çalışmasının uzun vadede yükü taşıyacak kalitede olması vatandaşlarımızı da memnun ediyor.

TOPLUMUN İSTEKLERİNE ASLA KAYITSIZ KALAMAYIZ

 Palandöken Belediye olarak toplum isteklerine asla kayıtsız kalmayacaklarını vurgulayan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Daha önce Camilerimiz den gelen talepler doğrultusun da ilçemiz de birçok camimizin bahçelerine asfalt serimi ile andız taşı dizdik ve çevre düzenlemeleri yaptık. Sonra Okullarımız dan gelen talepler doğrultusun da onlarca okulumuzun bahçesini asfaltladık ve çevre düzenlemelerini yaptık. Son olarak İlçemiz de bulunan şehrimizin de en yoğun bir şekilde kullandığı Erzurum Nihat Kitapçı Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi ile Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi Bahçelerine sıcak asfalt serimini gerçekleştirerek çevre düzenlemelerine başladık. Bu çalışmalardan ötürü tüm ekiplerimize, bize anlayış ve sabır gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 2
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25