• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Palandöken’de ‘Üstün’ Buluşma

Palandöken’de ‘Üstün’ Buluşma
Atatürk Üniversitesi Rektör adaylarından Açık Öğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, Palandöken Kayak Merkezi’nde öğretim üyeleriyle buluştu.

Yakutiye Belediyesi Kayak Kulübünün çadırında düzenlenen yemeğe yaklaşık 300 kişi katıldı. Prof. Dr. Özen, “Talip olduğumuz şey potansiyelinizdir” dedi.Atatürk Üniversitesi yeni rektörünü belirlemek için 12 Temmuz’da sandık başına gidecek. Aylardır süren kulis çalışmalarıseçim takviminin açıklanmasıyla hız kazanırken, Açık Öğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, hafta sonu öğretim üyeleriyle bir araya geldi.Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Yakutiye Belediyesi kayak kulübü çadırında düzenlenen yemeğe yaklaşık 300 kişi katıldı. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Prof. Dr. Özen, “Talip olduğumuz şey potansiyelinizdir. Zekânız, irfan ve vicdanınız, deneyim, birikim ve görgünüzdür. Ki bunlar yapılacakları yapma ve meseleleri çözme çaba ve girişimlerimizde bizlerin yegâne gücü ve bizatihi rehberimiz olacaktır” dedi.

“ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KUTSAL BİR EMANETTİR”

Atatürk Üniversitesi için hazırladığı projeler, yeni hedefler ve stratejik hamlelerin dayanağının Türkiye’nin 2023 vizyonu olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Üstün Özen, şunları söyledi. “Atatürk Üniversitesi kuşkusuz parlak geçmişi boyunca ülkemizin ve bölgemizin öncü ve köklü eğitim kurumu olmayı başarmış hemen her alanda yetiştirdiği etkin ve değerli kadrolarla birlikte akademik ve kurumsal gelenekleri itibariyle de yüksek öğretimde oldukça önemli bir yere ve işleve sahip olmuştur. Bu hakkın teslimiyle birlikte şu noktanın altını bilinen bir söyleşiden esinlenerek özellikle çizmekte yarar görüyorum. Üniversitemiz bizden öncekilerin bizlere bıraktığı bir miras değil gelecek kuşaklara bırakacağımıza kutsal bir emanettir. Bizler için önemli olan mevcut olanı korumaktan ziyade, geleceği daha aydınlık kılacak olan yeni değerlerin kazanımını sağlamaktır.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25