• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Prof. Dr. Yüksel Özdemir Ak Parti’den aday oldu. Prof. Dr. Özdemir’in aday adaylığı Horasan Pasinler ve Erzurum’da sevinçle karşılandı

Prof. Dr. Yüksel Özdemir Ak Parti’den aday oldu. Prof. Dr. Özdemir’in aday adaylığı Horasan Pasinler ve Erzurum’da sevinçle karşılandı
Prof. Dr. Özdemir’in aday adaylığı Horasan Pasinler ve Erzurum’da sevinçle karşılandı

Atatürk Üniversitesi Profesörlerinden Horasan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yüksel Özdemir1 Kasım Tarihinde yapılacak seçimlerde Ak Parti’den Erzurum Milletvekilliği için aday adayı oldu.

Prof. Dr. Özdemir’in aday adaylığı Horasan, Pasinler, Köprüköy başta olmak üzere Erzurum’da sevinçle karşılandı.

Prof. Dr. Yüksel Özdemir Horsan, Pasinler, Köprüköy başta olmak üzere bölgesinde sevilen biri.

Prof. Dr. Özdemir, 7 Haziran Seçimlerinde de Ak Parti’den aday aday olmuş fakat listede yer alamamıştı.

Yöre seçmeni Prof. Dr. Yüksel Özdemir’in listede yer alması için şimdiden girişimlerde bulunacaklarını belirterek, ‘Ak Parti yörede oylarını artırmak istiyorsa kendi insanımız olan Prof. Dr. Yüksel Özdemir’i aday etmeliler’ diye konuştular.

 

‘Hem iş yapar hem de oy alır’

 

7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’den HDP’ye oy veren seçmenlerin büyük bir bölümünün oyunu Prof. Dr. Özdemir’in aday edilmesi halinde geri alınabileceğini ifade eden yöre seçmeni, ezbere konuşmadıklarını söylediler.

Ak Parti yetkililerine de seslenen yöre seçmeni, ‘Parti yörede anket yapsın. Gerekirse herkese tek tek sorsun. O zaman görecekler ki, Prof. Dr. Yüksel Özdemir anketten büyük bir farkla birinci çıkacaktır. Listeler yine ahbap-çavuş ilişkisi ile düzenlenirse değişecek hiçbir şey olmaz. Prof Özdemir bizlerin çocuğu, yöreyi iyi tanıyan, insanlarla ilişkileri mükemmel olan birisidir. Yöre insanı başı sıkışsa ona koşar. O da gerekli ilgi ve alakayı gösterir.

Bizler Prof. Dr. Yüksel Özdemir’e gönlümüz seve seve oy vermek istiyoruz. Parti yetkilileri bu sesi duysun artık’ dediler.

  • Yorumlar 4
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25