• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Taşkesenlioğlu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Taşkesenlioğlu’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
AK Parti Erzurum Milletvekili ve Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Zehra Taşkesenlioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Taşkesenlioğlu, Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 94. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şu görüşlere yer verdi:

“30 Ağustos 1922 tarihinde kazanılan Büyük Zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün komutanlığında kazanılan ve Kurtuluş Savaşı’nın en önemli halkası olan Büyük Taarruz’un 94. yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Tarih yolculuğumuzdaki altın sayfalardan biri olan bu zafer, esarete mahkûm edilmek istenen milletimize, kayıtsız şartsız bağımsızlığı ve milli hâkimiyeti müjdelemiştir. Aziz milletimiz ve eşsiz kahramanlarımız bu zaferle, bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini, bayrağımızın gönderden indirilemeyeceğini bütün dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Büyük Zaferin yıldönümünü kutladığımız bu onurlu günde, aziz milletimizin Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Milletimiz, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan Milli Mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla ilelebet koruyacaktır.” Taşkesenlioğlu, mesajında 15 Temmuz’da vücut bulan Demokrasi Destanı’na da vurgu yaptı. Milletvekili Taşkesenlioğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Ülkemizin birliği ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kasteden terörist başı demokrasi katili vatan haini Fetullah Gülen ve onun satılmış hain işbirlikçilerine gereken dersi misliyle veren, tankların altına yatan ve canını aziz vatan toprağına feda eden demokrasi şehitlerimizi Zafer Bayramı’nda saygı ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere darbe girişimi nedeniyle şühedaya yürüyen Hak ve İslam davasının kahramanlarına, terörle mücadelede şehit düşen güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerimize başsağlığı ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum.”

  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25