• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 7 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

ASİAD, İŞ DÜNYASININ BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜDÜR…

ASİAD, İŞ DÜNYASININ BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜDÜR…
Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, geçtiğimiz Basın Bayramı vesilesi ile geleneksel kahvaltı programında bir araya geldi.

ASİAD Genel Başkanı Yücel YALÇINKAYA, ASİAD’ın iş dünyasının birleştirici gücü olduğunu vurgulayarak, milli ve manevi değerlere bağlı ASİAD ailesinin PKK’sından FETÖ’süne her türlü terörün sonuna kadar karşısında durup, devletinin ve milletinin yanında yer aldığını ifade etti.

Geçtiğimiz 24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı vesilesi ile bir araya gelen ASİAD ailesi, başta Genel Başkan Yücel Yalçınkaya olmak üzere, KASSAK - Karabağ Savaş Suçları Araştırma Komisyonu Başkanı, WOTJU - Dünya Türk Yazarlar Birliği Başkanı, TYGD - Tarafsız Yerel Gazeteciler Federasyonu ve KARDER - Karadeniz Dernekler Federasyonu Yöneticisi, EPF Üyesi Sayın Salih Kurt olmak üzere, radyo ve televizyon dünyasından tanınmış isimlerle medya buluşmasında bir araya geldi.

TGRT haber sunucusu Mehmet Aydın, Radyo 7 programcısı Umut Öztürk ve Radyo Turkuaz Programcısı Hopdedik Ayhan gibi isimlerin katıldığı toplantıda önemli mesajlar verildi. Programın başlangıcında ASİAD’ın yapılanması ve üye potansiyeline ilişkin bilgiler verildi. Yüzlerce üyesiyle ASİAD’ın Avrupa’dan Asya’ya dünyanın çeşitli ülkelerinde ve yurt içinde sivil toplum çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Bugün medya dünyasının sevilen ve sayılan isimleri ile birlikte olmaktan mutluyuz.” dedi.

Yalçınkaya, birçok sektörü bir araya getiren, birleştirici gücüyle ASİAD’ın kendisinden söz ettirmeye devam ettiğini vurguladı.

Başkan Yalçınkaya, ASİAD çatısı altında yer almanın, büyük zenginlik olduğunu da sözlerine ekledi.

Karabağ Savaş Suçları Araştırma Komisyonu - KASSAK ve Dünya Türk Yazarlar Birliği - WOTJU Başkanı, TYGD - Tarafsız Yerel Gazeteciler Yöneticisi Sayın Salih Kurt, medya buluşmasına katılan TGRT haber sunucusu Mehmet Aydın, Radyo 7 programcısı Umut Öztürk ve Radyo Turkuaz programcısı Hopdedik Ayhan, iş insanları Fuat Civelek, Adnan Gürol Şengül ve tüm katılımcılara teşekkür ederek basına görüntü verdikten sonra kahvaltı programından ayrıldı.

 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25