• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Başkan Dal: “En önemli hedefimiz transfer yasağını kaldırmak”

Başkan Dal: “En önemli hedefimiz transfer yasağını kaldırmak”
B.B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Ahmet Dal, “Şuan en önemli hedefimiz transfer yasağını kaldırmak” dedi.

Mavi beyazlı kulübün kronikleşen sorunlarını çözmekle işe başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Dal, İHA muhabirine yaptığı değerlendirmede, bugün itibariyle yerli futbolcuların tüm alacaklarının ödendiğini söyledi.
Takımın lige iddialı bir şekilde hazırlanacağını bildiren Başkan Dal, “Şuan itibariyle yerli futbolcularımızın kulübümüzden alacaklarını ödedik. Hedefimiz transfer tahtasını açtırmak. Yabancı oyuncularımızın da bir maaşları kaldı. En kısa sürede de onu halledeceğiz. Daha önce formamızı terletmiş, fakat şu anda transfer yasağına sebep olan futbolcularımız ve menajerleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda çeşitli hazırlıklarımız var. Yapılandırma ve taksitlendirme gibi formüller üzerinde de çalışıyoruz. Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’in desteğiyle bu problemi de inşallah çözüme kavuşturacağız” dedi.
“Altyapıdan yetişen çocuklarımız lig’de top koşturacak”
Başkan Ahmet Dal, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Futbol Akademisi’nden A Takıma yeni isimlerin dahil olduğunu açıkladı. Dal, şu değerlendirmede bulundu: “Futbola ve spora büyük önem veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen Beyefendi bilindiği gibi Kartal’da Belediye Başkanlığı döneminde Milli takımlara kadar yükselen yaklaşık 30 futbolcuyu Türk futboluna kazandırmıştı. Başkanımızın direktifleriyle ilimizde kurulan Futbol Akademimizdeki yeni yetenekleri A Takıma çıkardık. Şuan antrenmanda ağabeyleriyle birlikte yeni sezona hazırlanıyorlar. Erzurum’un çocukları, şehrimizin evlatları inşallah Erzurumspor’umuzun ilk on birinde daha fazla forma şansı bulacak.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25