“Bizim Gök Kubbemiz” Projesi öğrencileri Erzurum’da buluşturdu

“Bizim Gök Kubbemiz” Projesi öğrencileri Erzurum’da buluşturdu
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin ortak değerler etrafında bütünleşen eğitim vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen “Bizim Gök Kubbemiz” Projesi, farklı şehirlerden öğrencileri Erzurum’da bir araya getirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında kente gelen öğrenciler ve öğretmenleri, Yakutiye Anadolu Lisesi Pansiyonunda İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ile bir araya geldi.

Öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet eden Süleyman Ekici, farklı şehirlerden gelen gençlerin ortak değerler etrafında buluşmasının önemine dikkat çekti. Ekici, öğrencilerin birbirlerinin kültürel zenginliklerini tanımalarının ve aralarında gönül bağları kurmalarının değerli olduğunu ifade etti.

Buluşmada misafir öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilirken, Ekici öğrencilere Erzurum’da güzel ve anlamlı bir proje deneyimi yaşamaları temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.