• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Flaş... Antalya'da Polislere Ateş Açıldı: 3 Şehit

Flaş... Antalya'da Polislere Ateş Açıldı: 3 Şehit

Antalya' da devriye görevi yapan motorsikletli polis ekiplerine bir otomobilden ateş açıldı. 3 polisin şehit olduğu olaydan sonra kaçan şahısların yakalanması için bölgede özel hareket timlerince operasyon başlatıldı.

Antalya'nın TRT Caddesi'nde devriye görevi yapan motorsikletli polis ekibine saat 20.30 sıralarında kırmızı renkli bir otomobilden ateş açıldı. Olayda bir polis ağır yaralandı. Silahlı saldırı sonucu Antalya polisi alarma geçerken kaçan otomobilin peşine çok sayıda polis düştü.

YAKALANDIĞI YERDE TEKRAR ATEŞ AÇTI

Yaralanan polis, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis ekipleri, saldırganların içinde bulunduğu otomobili, Cezayir Kavşağı'nda durdurmak için barikat kurdu. Barikatı aşan otomobilin içinden yine polislere ateş edildi. Olayda 2 polis memuru daha yaralandı. Polisler, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak 3 polis de şehit düştü.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ, ARACIN PEŞİNDE

Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam da devriye görevi yapan motorsikletli polis ekiplerine açılan ateş sonucu 3 polisin şehit olduğunu teyit etti. Olayın terörle ilgisi olup olmadığının araştırıldığını söyleyen Sağlam, otomobilin kaçtığı ormanlık alanda özel harekat timlerince operasyon yapıldığını söyledi.

Gelişmeler üzerine Antalya Valisi Ahmet Altıparmak Garzinon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gidip yetkililerden bilgi aldı.

ŞEHİT POLİSLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Antalya'daki saldırıda şehit olan polis memurlarının Mehmet Çolak, Abdullah Bülbül ve Mustafa Kılıç olduğu öğrenildi.

ÖLÜ ELE GEÇİRİLEN ZANLI, 2009'DAN BERİ ŞİZOFRENİ TEDAVİSİ GÖRÜYORMUŞ

Olayın zanlısı, Fatih Mahallesi'nde polisle çatışmaya girdi. Şahıs, yaralı olarak yakalandı. Ölü olarak ele geçirilen zanlınınsa Antalya nüfusuna kayıtlı, 1980 doğumlu Çağrı Danışman olduğu öğrenildi.

VALİ: TERÖR HADİSESİ DEĞİL

Hastaneye gelerek bir açıklama yapan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, olayın bir terör saldırısı olmadığını, adi bir asayiş vak'ası olduğunu, ölü ele geçirilen şahsın, 2009'dan beri şizofreni tanısıyla tedavi gördüğünü belirtti.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25