MHP Erzurum İl teşkilatı, İlk İftarlık MHP’den diyerek hazırladıkları hurma paketlerini Ramazanın ilk gününde sahaya inerek vatandaşa dağıttı. MHP İlçe teşkilatlarının da katıldığı ve şehrin dört bir yanında yapılan organizasyonda, iftara yakın bir saatte iftarlık dağıtımı yaparak, vatandaşın ramazanını kutladı.
İş yerleri, trafikteki araçlar ve şehirde dolaşan vatandaşlar yapılan bu ikram karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek “Adem Başkan şehirde büyük bir etkileşim ve hareket kazandırdı. Bugün yaptıkları bu faaliyette bunun en büyük göstergesi. Bizler, ramazanın bu ilk gününde yapılan ikramı çok beğendik. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Yaklaşık 50 kişilik bir ekiple sahada vatandaşın hem elini sıkıp hem de ikram da bulunan parti teşkilatı “bugün yaptığımız bu faaliyetle halkımızın hem ramazanını kutladık hem de ikramda bulunduk. Hemşehrilerimiz bizi çok iyi karşıladı sağolsunlar” ifadelerinde bulundular.
MHP tüm teşkilatıyla sahada
Organizasyon sonrasında açıklama yapan İl Başkanı Adem Yurdagül; “Bizler göreve geldiğimiz günden bu güne kadar liderimizin emrinde saha çalışmalarımıza başladık. Tüm teşkilatımız saha da aktif bir şekilde vatandaşımızın yanında. Cumhur ittifakımız, Erzurum’u Türkiye Yüzyılına taşıyacak kadrolarla canla başla mücadele veriyor. Ben tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Yurdagül açıklamasında, “bugün halkımızın arasına katıldık ve İlk İftarlık MHP’den sloganıyla ikramda bulunduk. Ayak üstü hasbihal ettiğimiz hemşehrilerimiz bizlere büyük bir teveccüh gösterdi. Rabbim dadaşlarımızdan razı olsun. Bizler Allah’ın izniyle bu şehirde, dokunulmadık yürek, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımız ramazan ayında da yoğun bir şekilde devam edecektir” dedi.
İlk İftarlık MHP’den

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Ramazanın ilk gününde kalplere dokunan bir organizasyona imza attı.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler



EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
- 20:55 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Enflasyonla mücadele vurgusu
- 18:44 - İki boz ayı güreşirken kameralara yansıdı
- 18:39 - Yücelik; Erzurum’a değer katmayı sürdüreceğiz
- 13:48 - Aydemir'den bir kitap daha
- 13:45 - Sabancı öğrencilerinden alkışlık performans
- 13:41 - Otomobil köprüden dereye uçtu: 1 ölü 1 yaralı
- 11:19 - İranlı yerel sanatçı kent meydanında coşturdu
- 09:14 - Erzurumluların vazgeçemediği çeşme
- 09:11 - Fren yerine gaza bastı, duvardan aşağı düştü
- 09:08 - Kız arkadaşından ayrıldı, 5 katlı binadan atlamak istedi
- 18:42 - GAZETECİ YAZAR AKSU'NU KALEMİNDEN: 'MİLLETVEKİLİ, KOLAYLAŞTIRAN İNSAN'
- 18:41 - Doğadan sofraya bilim projesiyle çocuklar Atatürk Üniversitesini keşfediyor
- 18:35 - TÜBİTAK BİGG süreci tüm hızıyla devam ediyor
- 18:32 - STEM günlerinin ilki sona erdi
- 18:29 - Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Güçlü’den Rektör Çomaklı’ya ziyaret
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.