• BIST 9452.29
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

İstanbul’daki Dadaşlar, birlik beraberlik mesajını Kartal’dan verdiler

İstanbul’daki Dadaşlar, birlik beraberlik mesajını Kartal’dan verdiler
İstanbul’da Erzurum adına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluş temsilcileri, bundan sonra Erzurum adına gerçekleştirilecek tüm faaliyetlerde birlik beraberlik içerisinde daha güçlü birliktelik sergileyeceklerini açıkladılar.

Kartal’da faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın evsahipliğinde gerçekleşen toplantıda ilk etapta 12 Mart Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşuna dair yapılması planlanan etkinliğini birlikte yapma kararında mütabık kalındı.

Zira daha önceden vakıflar dernekler ayrı ayrı programlar yapmaktaydı, geçtiğimiz 2-3 yıl içerisinde de malum pandemi sebebiyle böylesi programlar yapılamadı. Dolayısıyla şimdi yani 2023 yılı etkinliklerini yeni bir anlayışla birliktelik içinde yapılmasında hem fikir olundu.

Böylesi bir faydalı karar alınmasında şüphesiz söz konusu sivil toplum kuruluşlarının birçoğunda yaşanan yönetim değişikliğinin etkili olduğunu belirtmek gerekir.

Birlikten kuvvet doğar

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakıf Başkanı Öner KALKAN ev sahipliğinde bir araya gelen, İstanbul Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakıf Başkanı Suha Dengizek, ERKON Erzurumlular Konfederasyonu Başkanı Ali Murat Alatepe, Sultanbeyli Erzurumlular Dernek Başkanı Ali Sezer, Pendik Kaynarca Erzurumlular Dernek Başkanı Mehdi Kaya, İSPADER İspir Pazaryolu Dernekleri Birliği Başkanı Ertuğrul Çetinkaya, Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Niyazi Daştan, Ümraniye Erzurumlular Dernek Başkanı Erdal Yavuz, Erzurumsporlular Dernek Başkanı Mumamer Dilli, Kartal Erzurumlular Dernek Başkanı Kenan Albayrak alınan birliktelik kararından memnun olduklarını belirttiler.

Toplantı sonrası Dadaşlar, Erzurumlular Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakıf Başkanı Öner KALKAN ev sahipliğinde gerçekleşen “Türkü Gecesi” programında TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Nurullah Akçayır’ın sesi ve sazı eşliğindedoyasıya türkü keyfi yaşadılar.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25