İSTANBUL Taksim İstiklal Caddesi’nde bombalı terör eylemi sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği noktayı ziyaret ederek kırmızı karanfil bırakan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) üyeleri uluslararası destek bulan terör örgütlerinin beyhude çabalarının ülkemizi kalkınma ve bölgesel liderlik hedefinden asla vaz geçiremeyeceği mesajı verdiler.
Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Kahraman Halisçelik, Genel Sekreter Lütfü Karakaş, Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Virancık, Yaygın Medya Meclis Üyeleri Ferhat Yıldırım ve Necmi Hatipoğlu ile birlikte Taksim İstiklal Caddesi’nde bombalı saldırı eylemenin gerçekleştirildiği yeri ziyaret etti. KGK üyesi gazeteciler saldırının gerçekleştirildiği noktaya kırmızı karanfiller bıraktılar. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, komşu ülkeleri üst edinen ve kökünün nerelere uzandığı malum olan terör örgütlerinin son dönemde ülkemizin bekasına, huzuruna, istikrarına ve ekonomisine zarar vermek amacıyla fırsat kolladığını belirterek, “Aralarında çocukların da olduğu, masum insanları hedefine koyan eli kanlı terör örgütlerine karşı yürütülen kararlı mücadele sonucu güvenlik güçleri saldırının faillerini kısa sürede yakalayarak adalete teslim etti. Akabinde kahraman Türk Ordusu sınır ötesi harekat başlatarak terör yuvalarını yerle bir etti. Yüzlerce terörist etkisiz hale getirildi. Teröre ve yandaşlarına en güçlü şekilde cevap verildi. Masumların kanı yerde kalmadı. Allah bu gibi belalardan milletimizi ve ülkemizi korusun” dedi.
KGK üyeleri İstiklal’de terörü telin etti

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) üyeleri uluslararası destek bulan terör örgütlerinin beyhude çabalarının ülkemizi kalkınma ve bölgesel liderlik hedefinden asla vaz geçiremeyeceği mesajı verdiler.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
- 11:32 - PUBG Mobile Oyuncularına Özel Satılık Hesaplar HesapHizmetleri.com
- 11:16 - ETÜ Akreditasyon Çalışmalarını Sürdürüyor
- 11:12 - Aşkale’ye kadın aday adayı
- 11:09 - Tortum Şelalesi’nde mest eden manzara
- 11:05 - AtatürkÜniversitesi’nde 2023 yılı akademik izleme ve değerlendirme toplantıları devam ediyor
- 10:00 - Polisten kaçak sigara operasyonu
- 09:55 - Erzurum’da inşaat sektörü masaya yatırıldı
- 09:52 - Erzurum-Artvin yolunda araç takla attı
- 09:49 - Yerel seçim takvimi 2024 | Yerel seçim takvimi ne zaman başlar? 31 Mart 2024 yerel seçim takvimi
- 09:37 - Hem sonbaharı hem kışı yaşadılar
- 21:32 - Erzurumspor FK: 1 - Gençlerbirliği: 1
- 21:28 - Özel gereksinimli çocuklar at üzerinde gönüllerince eğlendi
- 21:23 - Erzurum'da 'Dünya Engelliler Günü' etkinliği
- 21:16 - Erzurumlular Etimesgut’ta buluştu
- 15:21 - On-Page Seo ve Off-Page Seo Nedir, Farklılıkları ve Önemi
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.