Bakanlar Kurulu, memurun yeni çalışma saatlerini belirledi Başbakanlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Dış İşleri Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları’nda mesai saati 09.00 ile 18.00 saatleri arasında olacak. 12.30-13.30 saatleri arası ise öğle tatili olarak uygulanacak Bankalarda ise Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nda mesai 08.30’da başlayıp, 17.00’de sona erecek.
Bakanlar Kurulu, bakanlıkların merkez teşkilatlarının mesai saatlerinde değişikliğe gitti.Başbakanlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Dış İşleri Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları’nda mesai saati 09.00 ile 18.00 saatleri arasında olacak. 12.30-13.30 saatleri arası ise öğle tatili olarak uygulanacak.
Bakanlar Kurulu, Merkezde Günlük Çalışma Saatlerinin Tespitine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar’ı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın talebi üzerine Bakanlar Kurulu’nca 24 Ağustos 2012 tarihinde kararlaştırıldı.
Kararla bugünden itibaren yapılan değişikliğe göre, Başbakanlık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Dış İşleri Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları’nda mesai saati 09.00 ile 18.00 saatleri arasında olacak. 12.30-13.30 saatleri arası ise öğle tatili olarak uygulanacak.
Diğer bakanlıklar ve bankalarda, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nda mesai 08.30’da başlayıp, 17.00’de sona erecek. Bu kurumlara bağlı ve ilgili olmayan kamu kurumları arasında da mesai saatleri 09.00 ile 18.00 saatleri arasında olacak. Bakanlık ve kuruluşların merkezdeki bağlı veya ilgili kuruluşları da ilgili Kurumun çalışma saatlerine tabi olacak.
Memurların çalışma saatleri değişti!

- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
- 16:58 - Türkiye Buz Tırmanışı şampiyonası Erzurum’da başladı
- 15:54 - Yeni Malatyaspor: 0 - Erzurumspor FK: 7
- 15:48 - Erzurum İtfaiyesi personeli 6 Şubat'ı anlattı
- 12:54 - Palandöken Belediyesi Türk Musikisi Topluluğu'ndan kaset şarkıları konseri
- 11:24 - Rektör Hacımüftüoğlu, kurumlar arası iş birliğini güçlendirmek adına bir dizi görüşme gerçekleştirdi
- 11:15 - Erzurum, 3D yazılımla hızlı ve kaliteli üretime geçti...
- 11:09 - Erzurum'da Ocak ayında 116 bin 269 kişi uçtu
- 11:03 - Trafiğe açık yolda yarış yaptılar
- 15:38 - Erzurum’da trafik kazası; 4 yaralı
- 14:45 - İhlas Pazarlama başarılı ofis ve personellerini ödüllendirdi
- 14:35 - Erzurum Tarım Konseyi toplantısı gerçekleştirildi
- 14:24 - Erzurum'da 350 litre sahte etil alkol ele geçirildi
- 14:15 - Tortum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu
- 11:17 - ETSO’da ""Gıda Güvenliği ve Hijyen" semineri
- 09:43 - Jandarmadan uyuşturucu tacirleri ve kaçakçılara operasyon
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.