• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Öncü; “Artık olanla yetinen bir Türkiye yok, haklarını koruyan Türkiye var”...Öz; Söylemlerle değil eylemlerle çalışıyoruz

Öncü; “Artık olanla yetinen bir Türkiye yok, haklarını koruyan Türkiye var”...Öz; Söylemlerle değil eylemlerle çalışıyoruz
Ak Parti Milletvekili adayları sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ak Parti 2. sıra milletvekili adayı Av. Fatma Öncü, bayram boyunca İspir ve Tortum’da vatandaşlarla bir araya geldi. 
Mehmet Emin Öz'de MNG AVM ve Mahallebaşı Semt Pazarında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Öncü, Yaptığı konuşmada ‘İstikrar’ vurgusu yapan Öncü; “14 Mayıs seçimlerinde inşallah güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız ile güçlü Türkiye yoluna devam edeceğiz” dedi.
Erzurum’da seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Fatma Öncü, bayram mesaisini kuzey ilçelerinde gerçekleştirdi. Öncü, bayramın 2’inci günü memleketi İspir’de ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek bayramlaşma törenlerine katıldı. İlçe esnafını ziyaret eden Öncü’nün bir sonraki durağı ise doğduğu köy olan Değirmenli Köyü oldu. Köyünde coşkuyla karşılanan Öncü, eski günlerini yad ederek komşularından destek istedi. Renkli anlara sahne olan köy ziyaretinde Öncü, beraberinde gelen teşkilat üyelerine, köyünü anlattı. Değirmenli’den sonra civardaki köyleri de ziyaret ederek bayramlaşan Öncü, bayramın son gününü ise Tortum’da geçirdi. Tortum İlçe Teşkilatı ile İlçe Binasında bir araya gelen Öncü, yaptığı konuşmada; “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye için çok önemli bir viraja giriyoruz. 14 Mayıs seçimleri, ülkemiz için, istikrar için çok önemli. Türkiye son 20 yılda geldiği noktayı anlatmaya gerek yok. Dünyanın en saygın liderlerinden biri olan Cumhurbaşkanımız, gerekli tüm alanlarda ülkemizin kazanımlarını korumakla birlikte mazlum coğrafyalarında umudu olmuş durumdadır. Bu gün dünya 14 Mayıs seçimlerini merakla bekliyor. Çünkü artık kendi içinde olanla yetinen bir ülke değil, haklarını koruyan, mazlumun yanında duran, savaşların bitmesi için çabalayan güçlü bir ülke var. Erdoğan’ı istemeyenlere baktığınız zaman bu tablo çok net ortaya çıkıyor. 14 Mayıs seçimlerinde inşallah güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız ile güçlü Türkiye yoluna devam edeceğiz” dedi.
Öncü, İlçe Başkanlığı ziyaretinin ardından Tortum’un köylerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Öz: 'AK Parti umudun partisidir.'

Sabah saatlerinde pazarda esnaf ve vatandaşlarla bayramlaşan Öz, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Pazar esnafına hitaben kısa bir konuşma yapan Öz; “Bugün önemli bir yol ayrımındayız. Türkiye’nin son 20 yılında devrim niteliğindeki dev projelerin mimarı, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıran Lider Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinde halkımızın iradesi ile inşallah kutlu yürüyüşün başında, ülkemiz için canla başla çalışmaya devam edecek. AK Parti umudun partisidir. Şimdiye kadar hiçbir etnik köken, din, mezhep ayırmaksızın tüm vatandaşların eşit haklara sahip olduğunu söylemlerde değil, eylemlerde de fazlasıyla ispatlamış bir partidir. 14 Mayıs seçimleri için bir kere daha Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Partimizin yanında olacağınıza şüphem yok. Gösterdiğiniz ilgiye layık olmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25