• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

TBD Erzurum Şube Başkanlığı’na Dr. Öğr. Üyesi Nermin Çakmak seçildi

TBD Erzurum Şube Başkanlığı’na Dr. Öğr. Üyesi Nermin Çakmak seçildi
Türkiye Bilişim Derneği Erzurum Şubesi yeni yönetimi belirlendi

Türkiye Bilişim Derneği, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Erzurum Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu 3 Kasım 2023 tarihinde, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonrasında TBD Erzurum Şubesi Yönetim Kuruluna Dr. Öğr. Üyesi Nermin Çakmak,  Prof. Dr. Ömer Cevdet Bilgin, Doç. Dr. Mete Yağanoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Faruk Baturalp Günay,  Perihan İlknur Irgatoğlu Al, Hakan Karadan ve Doç. Dr. Muhammed Emre Keskin seçildi. Yeni yönetim ile yapılan ilk toplantıda TBD Erzurum Şube Başkanlığına Dr. Öğr. Üyesi Nermin Çakmak seçildi.
Olağanüstü Genel Kurula TBD Genel Başkanı Rahmi Aktepe, TBD Genel Başkan Yardımcısı Ali Yazıcı ve TBD Merkez Denetim Kurulu Başkanı Rıza Vural İbrişim ve TBD Erzurum Şube üyeleri de katıldı.
TBD Erzurum Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“1971 yılında büyük bir gelecek vizyonu ile kurulan TBD, o günden bugüne 52 yıldır toplumun her kesimine Bilişim Kültürü’nü yılmadan ve büyük bir özveriyle yaymaya çalışmaktadır. 1994 yılında Kamu Yararına Çalışan Dernek statüsünü kazanan TBD, 13 bini aşkın üyesi, 10 şehrimizde şube olarak yaygınlaşan yapılanması ve üniversitelerdeki TBD-Genç örgütlenmesiyle bilişim sektörünün gelişmesine önemli katkılar vermeye devam etmektedir. TBD Erzurum Şubesi olarak Erzurum ilinde ve bölgemizde teknoloji ve bilgi birikimine erişimin artırılması, bilim, teknoloji ve yenilikçilik alanlarında yeni teknolojilerin geliştirilip, yine bu teknolojilerin kamuoyuna anlatılması rol ve sorumluluğunda üniversite, kamu, kamu-özel ve sivil toplum iş birliğinde ortak çalışmalar yürütmeyi hedeflemekteyiz.”
 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25