Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, Bat Pazarı Caddesi’ndeki çalışmaları inceledi
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ilçe genelinde sürdürülen belediye çalışmalarını incelemeye devam ediyor. Bu kapsamda Bat Pazarı Caddesi’ni ziyaret eden Uçar, teknik ekipten çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Caddedeki incelemelerinin ardından iş yerlerini ziyaret eden Uçar, esnafla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Görüşmede, bölgedeki çalışmalar ve belediyenin hizmet planlamaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Uçar’dan esnafa destek mesajı
Ziyaret sırasında açıklama yapan Mahmut Uçar, Yakutiye’nin farklı noktalarında hizmet çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine değinen Uçar, onların görüşlerinin belediye hizmetlerine yön verdiğini ifade etti.
Uçar, “Yakutiye Belediyesi olarak Bat Pazarı Caddemizde yürüttüğümüz çalışmaları yerinde inceleyerek esnafımızla istişarelerde bulunduk. Bizler her zaman esnafımızın ve vatandaşımızın yanındayız. Onların görüşleri, ilçemize kazandıracağımız hizmetlerde bizlere rehberlik ediyor. İlimizdeki tüm esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz. Yakutiye için durmak yok, yola devam” dedi.
Bat Pazarı esnafı da ziyaret ve bölgedeki çalışmalar dolayısıyla Başkan Uçar’a teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.