• BIST 9801.44
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C

Aktürk’ten Biter’e ziyaret

Aktürk’ten Biter’e ziyaret
TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk, TİNGADER YİK Başkanı İbrahim Biter’i ziyaret etti.

İstanbul’a gelen TİNGADER (Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk, TİNGADER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İbrahim Biter’i ziyaret etti.

YİK Başkanı Biter’in sahibi olduğu Unkapanı’ndaki Orient Hotel’de gerçekleşen ziyaret sırasında ülke gündemine ilişkin konuların yanı sıra TİNGADER’in çalışmaları ele alındı.

TİNGADER Genel Başkan Yardımcısı Aktürk, geçtiğimiz günlerde Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduğunu belirterek, “Bir süreden beri İstanbul’da bulunuyoruz. İstanbul’a gelmişken YİK Başkanımız Sayın İbrahim Biter’i görmeden, ziyaret etmeden dönmem olmazdı” dedi.

İbrahim Biter’in İstanbul’da siyaset, bürokrasi ve birçok STK tarafından tanınıp sayıldığına dikkat çeken Müslüm Aktürk, “Sevgili dostum Sayın Biter’in tecrübesinden, bilgisinden TİNGADER’in de yararlanmasını arzu ettik. Bizleri kırmayıp YİK Başkanlığı teklifimizi kabul ettiği için zatıalilerine yönetim kurulu adına tekrar teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

TİNGADER YİK Başkanı İbrahim Biter ise, telefon ve sanal ortamda görüşmelerine karşın Müslüm Aktürk ile yaklaşık 3 yıldan beri yüz yüze görüşmediklerini hatırlatarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TİNGADER’in teşkilatlanma çalışmalarını, konferans ve diğer etkinliklerini takip ettiğini belirten Biter, “Bazı faaliyetlere katılmaya çalışıyorum. Pandemi nedeniyle YİK’e yeni üyeler kazandırmak ve bir araya gelme konusunda arzu ettiğimiz programı uygulayamadık. Virüsün etkisini azaltmasıyla bu açığımızı telafi edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25