• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Bayram öncesi 3 burç için kara haber var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun ayağına tepilmez fırsat geliyor!

Bayram öncesi 3 burç için kara haber var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun ayağına tepilmez fırsat geliyor!
Ay Kova burcunda ilerlerken Nisan ayında sürpriz haberlerin gelebileceğini söyleyen Astrolog Aygül Aydın, hedeflerine ulaşma konusunda burçlara yol gösterdi.

Karşılaştığımız her olayın bizi biraz daha büyüttüğünü belirten Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Bugün astrolojik olaylar bizi nasıl etkileyecek? Yaklaşan 8 Nisan Güneş tutulması öncesi Astrolog Aygül Aydın 12 burç için tek tek yorumlarda bulundu. Gelin günlü burç yorumlarına ve gökyüzü olaylarına birlikte bakalım.


Koç

İçininizden geldiği gibi davrandığınız son gün olabilir. Olayları gözlemleyin ve tepki vermekte doğru zamanı bekleyin.


Boğa

Manevi olarak güçlenmeniz için yeni proje ve sorumluluk alanlarına yönelebilirsiniz. Sosyal alanlarda bu yüzden aktif bir gün geçireceksiniz. Ancak her şeyi tek başınıza üstlenmenin anlamı yok.


İkizler

İnisiyatif alacağınız bir gün geçirebilirsniz. Ancak aileniz ve çevreniz sorumluluk almakta size yol gösterci tavsiyelerde bulunabilir.


Yengeç

Hayatınıza vermek istediğini şekil konusunda fikir sancıları yaşıyorsunuz. Bunun için çabaladığınız bir dönemdesiniz. Yolculuk planlarınız var ama hava koşullarını göz ardı etmeyin.


Aslan

Bazı hesapların tutması, maddi ve manevi olarak sizi yorabilir. Harcamalar kadar tutarlı davranışlar da önemlidir.


Başak

Kendinizi temize çıkarmak isteyebilirsiniz. Nasıl yapacağınız konusunda profesyonel destek de almanız mümkün. İlişkiler konusunda da artık net bir fikriniz oluşuyor.


Terazi

Sağlık sorunlarınızı temelinde az su içiyor oluşunuz olası. Yapabileceğiniz şeyler konusunda hala gücünüz var ve bunu önemseyin.


Akrep

Eskide kalan varsa artık omuzlarınızda taşımanın bir manası yok. Yeni kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Fayda görmediğiniz şeyleri taşımamayı öğrenin.


Yay

Aile içerisindeki sorunlar konusunda herkesin dikkatli olmasını sağlayın. Açık ve net bir iletişim kurmanın önemini onlara anlatın.


Oğlak

Kendinizi karamsarlığıa itmeden duygusal hassasiyetinizi geçirmek zorundasınız. Yaratıcı çalışmalar ve iyi dostlarla kurulacak muhabbet ortamları bunu sağlayabilir.


Kova

Ekonomik konularda bilinçli olmanız gereken bir dönem yaşıyorsunuz. Büyük ve risklli harcamalardan kaçının.


Balık

Kendinize zaman ayırmak zorundasınız. Bundan neden kaçtığınızı kendinize sorun. Bazı spor dallarıyla ilgilenmenin zamanı gelmiş olabilir.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25