• BIST 9801.44
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C

TÜRKİYE’NİN YAŞAM KOÇU MURAT ÇUHADAR’DAN DEV BİR ESER

TÜRKİYE’NİN YAŞAM KOÇU MURAT ÇUHADAR’DAN DEV BİR ESER
Türkiye’nin yaşam Koçu Murat ÇUHADAR yazdığı yeni kitabıyla yine gündeme oturdu.

Dağıtımı yapılmadan önce bir takım bölümleri medyaya sızan “Günde bir doz KUR’AN” isimli tasavvuf içerikli kitap eleştirmenler arasında heyecana yol açtı.
Kullandığı dil ve islamın insan üzerindeki tefekkür yönüyle manevi temizliği anlatan kitap Mevlana’nın Mesnevi eserine benzetildi. 
KENDİNE HAZIRLADIĞI AHİR HÜCRE ODASINDA kaleme aldığı kitabın lansmanını önümüzdeki günlerde yapacağını açıklayan çuhadar şunları söyledi. 
“Ben bu kitabı aşk’la yazdım, tefekküre girerek yazdım, sadece Yüce Allah’ı düşünerek yazdım. 
Ancak Mevlana Hazretlerinin mesnevi eseriyle kıyaslanması beni çok üzdü. Hiç birimiz Mevlana olamayız ve hiçbirimiz onun gibi yazamayız. Kitabın çok ses getireceğini ve hatta çok eleştiri alacağını biliyorum. Ama içindeki her harf KUR’AN dayanaklıdır, bu nedenle gelecek eleştireler beni üzmeyecek.
Bu kitap benim değil, bu İslam güzelliğinin kitabıdır ve düşünce kitabıdır. Kitabın isminden dolayı insanlar bunu bir dini kitap olarak algıladı, oysa o amaçla yazmadığım gibi, keşke İslami bir kitap yazabilecek bir ilme sahip olsaydım.
Ben hoca değilim, sadece günümüz toplumunun ihtiyaç duyduğu reçeteyi keşfettim, bu reçetenin adı KUR’AN’dır. 114 surenin 114 ayeti bu kitaba kaynak olarak girdi, dolayısıyla bu kitabın içi Yüce Allah’ın kelamları ile doludur. Bu kitabı yazarken, ben sadece aşk ile düşündüm ve aşkların en kutsalı olan Allah aşkıyla düşüncemi kaleme aldım. Kitabın tanıtımı ve imza günlerini 8 Eylül tarihinde çıkacağım Türkiye turu ile gerçekleştireceğim.”
 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25