• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

'Belediye Başkanı mı, kabadayı mı?'

'Belediye Başkanı mı, kabadayı mı?'

Ömrün büyük bir kısmını yaşamış olduğu toplumuna ve ülkesine hizmetle geçirmiş olan ve yaşlandıklarında bakıma, ilgiye ve alakaya muhtaç olan yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızısağlayan en değerli varlıklarımızdır.

Gelin görün ki bu değerlerden yoksun bir belediye başkanı, Erzurum’da vatandaştan aldığı destekle görev yapmaktadır. Geçtiğimiz ramazan ayı içerisinde de meramını anlatmak için Yakutiye Belediyesine giden 60 yaşındaki bir vatandaşımızı, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, soyadının etkisi altında kalmış olacak ki, korumasına dövdürtmüştü. Yok yere torunu yaşındaki adamdan dayak yiyen zavallı yaşlı adam, bu olayın ardından ilgili yerlere şikâyette bulunmasına rağmen olayın sonucu hakkında kamuoyuna herhangi bir bilgilendirme yapılmamasıdikkatleri çekmektedir.

Bu olay kendisine güç vermiş olsa gerek ki, kendisini ali kıran - baş kesen zannetmeye başlayan başkan Ali Korkut ve 40 haramileri yani korumaları, 05.09.2012 Çarşamba günü Yakutiye Belediyesi imar işleri müdürlüğüne işi gereği bilgi almak ve sorununu çözmek için giden bir mühendisi hak etmediği bir tavırla karşılamış ve hakaret etmişlerdir. Olayın daha da büyümesi ve diğer mühendislerin tartaklanmaması araya giren aklıselim şahıslarca engellenmişolduğu söylenmektedir.

Görevleri arasında vatandaşı tartaklatmak ve hakaret ettirmek bulunmayan bu kişi, öyle sanıyoruz ki bir türlü bitmek tükenmek bilmeyen belediye hizmet binasının restorasyon çalışmalarının kendisinde yaratmış olduğu stresten dolayı, olmadık işlere ceket çıkarmaya başlamış.

Tabi bu olay bizler de de kuşku yaratmıştır. Acaba başkan asli görevine dönüp çöpten geçilmeyen mahalle ve sokak aralarına gereken çalışmaları başlatacak mı? Yoksa belediye ye gidip soru soran, işini halletmeye çalışan vatandaşlar Ali Babanın Kırk Haramileri tarafından tartaklanacak mı?

Zekai KAYA

Milliyetçi Hareket Partisi

Erzurum İl Başkanı


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25