• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 14 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Çocukların Ali Amacası oldu...

Çocukların Ali Amacası oldu...

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, semt ziyaretlerinde yolunu kesen çocuklara oyuncak dağıtıp, sohbet ediyor. Başkan Korkut, çocuklar ile konuşmaktan ve onlara oyuncak dağıtmaktan mutlu olduğunu belirtti.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, çocukların oyuncakçı amcası oldu. Başkan Korkut, semt ziyaretlerinde makam aracında çocuklar için çikolata ve bisküviler yanı sıra oyuncak da bulunduruyor. Özellikle kentsel dönüşüm gerçekleştirilen yoksul semtlerdeki çocuklar Başkan Korkut'la sohbet etmek ve ondan oyuncak bebek ya da otomobil almak için adeta yarışıyor. Çocukların sevgisini karşılıksız bırakmayan Belediye Başkanı Korkut ise makam aracının bagaj kısmında bulundurduğu oyuncak ve çikolataları çocuklara kendi dağıtıyor.
Çocuklar ile etkili ve güçlü iletişimde zorluk çekmediğini belirten Başkan Ali Korkut, "Çocuk, dünyanın en temiz sevgisi. Çocuklar öylesine temizler ki, onların gülen yüzünü görmek, onlarla konuşmak beni mutlu ediyor." dedi. Taş Mescit Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde incelerken yanına yaklaşan çocuklara oyuncak ve şekerlemeler dağıtarak sohbet eden Başkan Korkut, "Çocukların sevgilerini karşılıksız bırakmamaya çalışıyorum. Mahalle gezilerimizde özellikle yolumu kesiyorlar. Çok mutlu oluyorum. Çocuklarla ilgilenmek, onları sevindirmek Hz. Peygamberimiz (SAV)'in düsturudur. İnsani olarak böyle davranmak gerekiyor. Bir Müslüman olarak ise Peygamberimiz'in örneğiyle örneklenmek görevimiz. Onların gözlerindeki pırıltı çok şeye değiyor. Oyuncak veriyorum, gönüllerini alıyorum. Mutlu oluyorlar. Onların mutluluğunu görünce ben de günümü mutlu geçiriyorum. Belediye işleri, stresi ve sıkıntısını bu vesileyle de atmış oluyorum." şeklinde duygularını ifade etti.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25