• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Flaş... Pusu'da Büyük Şok... Polat Alemdar Öldü Mü?

Flaş... Pusu'da Büyük Şok... Polat Alemdar Öldü Mü?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ATV ekranlarında yayınlanan 172. yeni bölümünde heyecan yine doruk noktalara ulaştı. İşte yeni bölümde yaşanan gelişmeler...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ATV ekranlarında yayınlanan 172. yeni bölümü yine heyecanı doruk noktalara ulaştırdı.

POLAT ALEMDAR ÇIKMAZ YOLDA

Suriye'ye giden Polat Alemdar düştüğü pusuların içinden sağ olarak kurtuldu. Yanlarında bulunan KGT ekibinden genç elemanlar ise Esad'ın adamları tarafından bulundu. Muhaliflerin lideri ile gittiği mekanda Esad'ın adamlarının eline düşmekten son anda kurtulan Polat Alemdar kendisini tamamen olayların içinde buldu. Muhaliflerin lideri ise oğlunu mekanda yaşanan çatışma sonucunda kaybetti.

POLAT'IN YOKLUĞUNDA İŞLER KARIŞTI

Bu sırada Türkiye'de ise işler tamamen karıştı. Mete Aymar Polat Alemdar'ın ofisini tamamen ele geçirdi, Güllü Erhan ise Abdülhey ve Cahit'e Mete Aymar'a müdahale etmediklerinden dolayı sitem etti. Dizide öldürülerek veda eden Zaza dayı cephesinde ise işler farklı boyutta. Zaza dayının yiğenleri İmdat'a intikam alınması için baskı kuruyorlar. Savcı Leyla ise Polat Alemdar'ın vedasıyla tamamen yıkılmış durumda. Ömer baba ve Polat Alemdar'ın kızı Elif Polat'ın ofisine gidiyor, Elif ofisin kapısına yöneliyor ve babasını göremeyince üzülüyor. Mete Aymar ise Ömer Baba'ya Polat Alemdar'ın yurtdışına göreve gittiğini belirtiyor.

İHTİYARLARDAN KRİTİK DEĞERLENDİRME

İhtiyarlar cephesinde de olaylar farklı şekilde ceyeran ediyor. Suriye ile Türkiye arasındaki kritik gelişmeleri değerlendiren ihtiyarların 'bizi Suriye'ye sokmak için ulusal güçler havan mermisi atıyor' diyaloğu dikkati çekti.

ABDÜLHEY KENDİNDEN GEÇTİ!

Mete Aymar Abdülhey'e uçak bileti alarak 1 hafta dinlenmesini söyledi. Bunu duyan Abdülhey ise Polat Alemdar'ın yokluğunda kendinden geçti, hazırladığı TNT patlayıcılarla Mete Aymar'ın evinin önünde pusuya yatan Abdülhey beklemediği bir sürprizle karşılaştı, Abdülhey tam harekete geçeceği esnada yüzü maskeli başka bir kişide aynı yere geldi ve bu kişi Cahit çıktı. Savcı Leyla ise bu esnada Mete Aymar'ın annesi ile görüşerek Mete Aymar'ı getirtir ve Polat Alemdar'ın nereye ve nasıl gittiğini öğrendi. Bu sırada Cahit ve Abdülhey ise TNT patlayıcıları düzeneği ile harekete geçtiler fakat Savcı Leyla'nın evden çıktığını görünce eylemi gerçekleştirmekten vazgeçerler.

POLAT ALEMDAR ÖLDÜ MÜ?

Esad için çalışan adamların eline düşen Polat Alemdar, dönüşü olmayan bir yola çıktı. İhtiyarlar başkanının yardımcısı olan kişi ise ihtiyarlar başkanına gelerek 'Polat Alemdar'ı kaybettik' dedi. Şimdi herkes Polat Alemdar'ın akıbetini merak etmeye ve heyecanla yeni bölümü beklemeye başladı.

Kaynak: Star Gazetesi 


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25